MotoNews.pl

Części do toyoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio popsuła mi się toyota avevsis 2.0 d4d poszło koło zamachowe... w serwisie wymienili mi na nową cząść która kosztowała 4.500 zł... czy to możliwe że mnie zrobili w jajo i przepłaciłem?
ps jeżeli chodzi o samochody to jestem nowy i mało obeznany

Cytat:
2005-12-24 19:25:32, truskawka pisze:
ostatnio popsuła mi się toyota avevsis 2.0 d4d poszło koło zamachowe... w serwisie wymienili mi na nową cząść która kosztowała 4.500 zł... czy to możliwe że mnie zrobili w jajo i przepłaciłem? ps jeżeli chodzi o samochody to jestem nowy i mało obeznany

Wg. mnie możliwe że przepłaciłeś, ale chbya bardziej prawdopodobne jest że ta część po prostu tyle kosztuje. W końcu to diesel i to z tych nowszych...
Nie wiem czy są jakieś zamienniki do tego, ale jak chcesz mieć, że tak powiem, spokojne sumienie to po prostu zadzwoń do sklepów z cześciami do japończyków i popytaj czy można tam dostać koło zamachowe do d4d (zamiennik) i zadzwoń do innych (niż ten gdzie to naprawiałeś) serwisów Toyoty i popytaj ile u nich kosztuje oryginał.

Koło zamachowe dwumasowe. Coś już było na ten temat. Cena bardzo prawdopodobna, a z zamienników brak
Pozdro.

Cena sie zgadza i oscyluje w granicach 5tysiakow

Cytat:
2005-12-27 14:08:31, Cromm pisze:
Cena sie zgadza i oscyluje w granicach 5tysiakow

dzięki bardzo a juz się bałem że przepłaciłem