| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kolba20ZGIERZ Łada 2107/Volvo 940 ZGIERZ | 2006-07-06 21:24:25 Siemanko !!
Porzadkowałem ostatnio garaż i znalazłem 2 takie fajowe rzeczy które mysle ze kolegów z F&F mogły by zainteresować . A mianowicie :
1.Obrotomierz okragły z podstawka podświetlany.Sprawdzałem na 4 cylindrowcu i zawyza, wiem ze jest w nim w środku potencjometr czy cos takie ze da sie to wyregulować do odpowiedniego auta!!Ale raczej myśle ze jest to do Fiata 126p typowo do tego auta!! Fotki obrotka:Obrotek 1 Obrotek 2 Cena za obrotek myśle ze dobra - 60zł 2.Kierownica Luisi ładna 33 cm srednicy z klakonem wraz z naba( druciarnia jak wy to mówicie chyba )Naba była zrobiona przez kogoś w ten sposób ze był wyciety frez z normalnej kiery i przykrecony na 3 sruby ja to teraz rozłożyłem na czesci i zrobiłem foto by dogładnie było to widać, takze moim zdaniem naba do poprawki w sensie frez do wstawienia ( ja już bym to wolał ładnie tam wspawać ) fotki kiery :
Kiera 1 Kiera 2 Kiera 3 Kiera 4 Cena za kiere 70 ze wszystkim z tym co na zdjęciach. Pozdro |
kolba20ZGIERZ Łada 2107/Volvo 940 ZGIERZ | 2006-07-07 13:38:56 Kierownica SPRZEDANA !! Został obrotomierz jeszcze |