Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Walezy Fiat 131, Subaru Imp ... Czyżowice | 2006-12-14 09:57:54 Nie jestem pewien ale watpie zeby ktores mialy. z tego co wiem to tylko turbo mialo natrysk a te byly z walkami(tak mialem w lancii delcie). Jednak to nie jest pewnie na 100%.Mozesz podumac sam nad zalozeniem takich natryskow ale koszt jednego nowego "wtryskiwacza" to okolo 100zl no i dochodzi obrobka bloku u slusarza. naturalnie nalezy troche przerobic tloki bo musi byc na nich podciecie na te rurke.
Tak przy okazji to znasz moze Tomka Czoka? zdaje sie ze jest z Czrnowąsów ![]() |
![]() tom_stm Miłośnik FSO Warszawa-Wesoła Stara Miłosna | 2006-12-14 12:19:23 pierwsze themy turbo nie miały wałków balansujących, natrysk na denka miały z korbowodów. |
andy_c Czarnowąsy | 2006-12-18 18:43:29 I o taka konkretna odpowiedz mi chodzilo. dzieki wielkie Michallodz za ten link. jakos go nie moglem dopatrzec... no to szukamy dawcy ![]() |
![]() pawelek94 fiat 125 Milanówek | 2007-09-05 00:29:14 silnik cromy jest swietnym rozwiazaniem .... polecam... sa tez problemy .... i to jakie!!!! obecnie moje auto jezdzi za granica i cieszy sie zainteresowaniem wielu warsztatów.... mój koszmar to trakcja........ |