[Wnętrze] [fotele] - inne niż fabryczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje zmienic fotele przednie gdyz moje sa juz pogiete (nie pytajcie dlaczego) wiec moze ktos z was ma do polecenia jakies foteliki z jakiegos auta aha musza byc uchylne

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-03-08 21:07:56 ]
[ powód edycji: Zmieniałem tytuł. ]

Alf miał fotele z Peugeota , ale trzebało przespawac prowadnice

A wygodne tefotele od Puga ? mialy takie trzymacze boczne? No i czy byly uchylne ? jakies inne propozycje?

pozdr

Olo kiedys mowil o InterGroclinach uchylanych... ale ja tego nie widzialem

Podobaja mi siem z Astry II kumpel kupil po 90zl za sztuke na Strazackiej ale niestety nie uchylne a to jest bardzo wazne zeby byly. Mysle ze na pewno sa od Asterixa II uchylne

pozdr

A dlaczego chcesz rezygnować z oryginalnych polonezowskich. Są całkiem wygodne i ładne, no i przede wszystkim dużo tańsze. Rozglądnij się po szrotach z rozbitymi autami, na pewno coś znajdziesz. Ja sam do swojego wkładałem (oczywiście te nowe) i sobie chwalę.

Na pewno musze wymienic fotele bo jak juz pisalem mam krzywe na wiosne chce ze tak powiem włazy tylnie zlikwidowac wiec fotele musze miec uchylne a co do polonezowskich foteli to te co byly fabrycznie sa wygodne ale slabo na boki trztmaja

pozdr

może z łady ale te wysokie są całkiem wygodne i mają trzymanie bocze są super ja mam takie w swim fiaciku i jestem z nich zadowolony

Są odchylane Inter Groclin-y.Ja polecam właśnie takie foteliki.Bardzo ładne,wygodne i mają git boczne trzymanie.Mogę kupić za 200 zeta,tylko troszkę mi sie innych wydatków narobiło.Nie wiem tylko czy gość ma odchylane,czy nie.
Pozdro!

Malusi - od jakiej Ładzinki masz fotele?

Pewnie od 2107. Wedlug mnie sa takie sobie - wygladaja fajnie (zintegrowany zaglowej), ale sa zbyt tapczanowe i wcale nie maja takiego dobrego trzymania bocznego. Wedlug mnie, jak wydawac kase, to na cos lepszego... Polecam Grcliny, tylko ciezko dostac!

Cytat:
2003-01-31 13:59:14, yakoob pisze:
A dlaczego chcesz rezygnować z oryginalnych polonezowskich. Są całkiem wygodne i ładne, no i przede wszystkim dużo tańsze. Rozglądnij się po szrotach z rozbitymi autami, na pewno coś znajdziesz. Ja sam do swojego wkładałem (oczywiście te nowe) i sobie chwalę.

Seryjne?? Dzięki!! Plecy w pałąk! Na nich tak mnie nawala kręgosłup że az miło!!! Wystarczy 10 km spędzonych na seryjnych siedzeniach z poldka i już czuję dyskomfort. Teraz mam u siebie relaxy. Wypychają lędźwie i jeździ sie miodzio! Do tego jak mało nam wypchnięcia to mamy jeszcze poduszkę i pompowane oparcie

Jeśli jakieś fabryczny to szukaj relaxów (mały zagłówek z dziurą, w kształcie podobne do nowych seryjnych ) albo Inter-groclików - taki kubełkowy (wystepował takze w wersji odchylanej - idealny do 3d)
Oba rodzaje mają czarne boki i środek w paski (czerwone i zielone - oba rodzaje) albo w "ciapki" (czerw lub ziel - tylko groki)

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Witam!
Mam pytanko w sprawie foteli: Czy da sie bez zadnych przerobek wlozyc do Poloneza Caro z 1991r. fotele od Poldkow z rocznikow 95 w gore???? Czy pasuja od Plusa??? Chodzi mi o fotele przednie.

Kurde tez bym zmienil te kanapy... Fajnie mi sie jezdzilo Uno tzn jesli chodzi o fotele- nie da wielkie trzymanie takie wystarczajace do normalnej jazdy i dobrze wyprofilowane. Nie wiecie czy to bedzie do poldka pasowac ??

spokojnie beda pasowac do Poloneza i do DF

wracają do pytania to ja mam a raczej miałem od 2107 ład. a teraz to już mam INTER GROKLINY hiiihihii MOC zajeb****a

Ja jednak optuje za fotelami od Uniaka

No to ja Was pewnie wszystkich zaskoczę Mam u siebiw w poldziu wsadzone fotele od Renault Safrane Pasują idealnie-wykręciłem poldkowe i przykręciłem te od Safrane. Mają regulację w każdej płaszczyźnie, łącznie z odcinkiem lędźwiowym Zajeb****e wygodne, choć ciut za wysokie ale deję radę. Mam 185 cm wzrostu i wiszącą podsufitkę. Jak chcecie zobaczyć, to proszę bardzo

http://2fast4u.w.interia.pl/squadak/aq7.jpg

Właśnie niedawno nabyłem calutki kpl foteli Inter Groclin z pompowanymi oparciami... I powiem jedno, a właściwie powtórze słowa Ola...w porównaniu do starszych kanapowych to niebo a ziemia.... Plecy mnie w końcu nie bolą...

Nie wiem o jakich Olo piszesz, chociaż domyślam się że tych starszych wersjach. Faktycznie są da D... . Natomiast co do nowszych, tych od bodajże 95 roku (nie jestem pewien), to jest już dużo lepiej. Jakoś po 600 kilosach wysiadłem sam i to w całości . Chociaż dobrze wiem, że nie są idealne .