| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-02-19 20:08:58 Witam.
Dziś z Mariolką i Natim odwiedziliśmy Daarów ... Badzo dziękujemy za bardzo miłe popołudnie !! Naprawde bardzo udana Niedziela i z naładowanymi akumulatorami mogę rozpoczynać nowy tydzień - a co poniektórzy wiedzą że musze mieć do mojej Mamby dużo siły Przy okazji sonatka zrobiła pierwszą traskę ... jazda delikatna A4 z prędkoscią 100-120 km/h (piąteczka tylko dla utrzymania prędkosci z górki i na płaskiem). Autko ładnie pracuje, majestatycznie sunie, aż korci zeby nacisnąc mocniej "akcelerator"
Tylko zawitał mały, mały niepokój - dość szybko chyba uwyba benzynki ale to się okaże z czasem co i jak ... i jak to bedzie wyglądało dalej ... narazie trzeba dotrzeć silniczek i poczatek marca "Akcja BLOS".
Pozdrawiam. Misio |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2006-02-19 20:48:21 cała przyjemność po naszej stronie -to była udana niedziela (prawie zapomniałem o poniedziałku )
ps. wątpliwą atrakcją spotkania stał się dzwon hyu pony sedan który na naszych oczach (4 metry od mojego okna ) wjechał pod tył fiesty i całą energię spotkania wzioł na siebie -szkoda go ,ładny był |