jest sporo zdjęć, może to trochę potrfać, ale wydaje mi się, że warto co nieco poczekać.
to by było na tyle. to mój ostatni post przez jakieś 2 tygodnie. spadam na "wypoczynek"...
| « Poprzedni | Następny » |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | w końcu miałem czas żeby zeskanować moją książeczkę o Maluszku lat mojego dzieciństwa =)
jest sporo zdjęć, może to trochę potrfać, ale wydaje mi się, że warto co nieco poczekać.
to by było na tyle. to mój ostatni post przez jakieś 2 tygodnie. spadam na "wypoczynek"... |
![]() Beniowski Fiat 126p Wroclaw | No tak, czym skorupka za mlodu nasiaknie... |
KosteK S | Kurna - ja również mam w domu tą ksiązeczke. Az lza sie w oku kreci |
cool_gacek F&F Sympatyk E39 535 Londyn (UK) | pierwszy raz widze taka ksiazeczke, wypas jak nic na swiecie - bede musial opierniczyc starszych ze mi takiej nie kupili |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | Mialem identyczna Te rysunki bardzo mi sie podobają. |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | niezła ksiażeczka
ale ja sie zgodze z oplem ze malec nie jest samochodem ale ....... SAMOCHODZIKIEM a opinie na ten temat powtażam za wielka encyklopedią mechaniczna w ktoerj silnik malucha znajdował sie własnie w takim dziale czyli "Silniki Samochodzików" |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | szok świetne że w dzieciństwie tego nie widziałem |
Putin Kraków | no nieee to o polonezie to przegiecie |
Zonk-Master Gliwice | Super |
migiel 126p Ciechocinek | Książeczka jest świetna Fajne obrazki Gdzieś miałem jescze inną podobną też o maluszku -------------------------------------------------- Już za dwa dni jadę nad morze |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | Hehe maluch wszystkich zrobil |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | Cool!!!!!!!!!!!!!!! |
Darallye fiat 650 modena warszawa | ![]() |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Maluchy zawsze górą, tak jak w książeczce!Pełny wypas |
mountez F&F Sympatyk | mega grafika:) |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | Świetne!!!!!!!!!! |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | Bajera masz może 2 cześć |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | Tez jest czerwony wiec sorry ale nie moglem sie powstrzymać PS: Widzieliscie ze ma czysta klape z tylu i biale kierunki z przodu ? Jekis prorok 'tuningu' tio rysowal ? |
Sputnick Karton z DDR Gliwice | Kurde dooh ten sam obrazek chcialem |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | tez taka mialem |
| « Poprzedni | Następny » | |