Fotki 207

« Poprzedni | Nastpny »
cc

i htb

adny tylko rozmieszczenie osi jest troch jakby dziwne... tylna wysunita jak w Punto a z przodu schowana jak w jakim wikszym samochodzie

Na tej fotce dobrze to wida

no bo ten wystajacy ryjek staje sie chyba znakiem firmowym, podobnie jak wyszczerzony pysk. Ladne to to i jest, ale przy wjezdzaniu na jakies krawezniki czy na polnych drogach to wato uwazac.Widac w PUGU mysla, ze wszyscy maja drogi jakna zachodzie

Taaaaaa to chyba u nas nie byli

jako ze mi sie ni uja nie podoba 207 wkleje se to co mi sie podoba bo nie chce mi sie nowego topika zakadac.

Zaden z nich nie ma "wystajacego ryja"

Cytat:
2005-08-19 10:15:26, looqasch pisze:
adny tylko rozmieszczenie osi jest troch jakby dziwne... tylna wysunita jak w Punto a z przodu schowana jak w jakim wikszym samochodzie Na tej fotce dobrze to wida

wyglda jakby mu co w dupsko wjechao... a jeli nie, to musi e w fabryce si pochlali i le spasowali pyt podogow z dachem

ten czerwony 207cc wyglada jakby mial wytrzeszcz oczu, troszke przesadzili z wielkoscia lamp. A z tylu htb wyglada jak jakis chevrolet aveo czy cus... Zobaczymy jak bedzie wygladal na zywo, bo na tych fotkach srednio mi sie podoba...

Ohydne s te nowe pugi przd maja jak gba rekina wielorybiego, czy tam jakiego innego, co ywi si phytoplanktonem. Zbezczecili naprawd z gustem zrobion 206. Nie zmienia si dobrych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!
DEx

Cytat:

musze se takie fele sprawic

Tak Adamie kupisz Fele z oponami za cenne swojego auta, potem przyjedziesz do Wrocka i po przejedzie prze Grota Roweckiego, bdziesz szuka za autem stabilizatorw razem z tym, co zostanie z tych felg.
DExter a NIE Sinister

Cytat:
2005-12-11 13:49:36, mwarchalowski pisze:
Ohydne s te nowe pugi przd maja jak gba rekina wielorybiego, czy tam jakiego innego, co ywi si phytoplanktonem. Zbezczecili naprawd z gustem zrobion 206. Nie zmienia si dobrych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!! DEx

no nie przesadzaj... Nowa 407 jest przepiekna, 307 tez ladna... 1007? no ujdzie a 107 na zywo nie widzialem wiec sie nie wypowiadam

Cytat:
2005-12-11 15:23:17, Focus pisze:
no nie przesadzaj... Nowa 407 jest przepiekna, 307 tez ladna... 1007? no ujdzie a 107 na zywo nie widzialem wiec sie nie wypowiadam

e tam. ostatnio w pugach wystpuje przerost formy nad treci. i o ile 407 jako ujdzie to reszta trci malizn...

zalezy co kto lubi.
Mnie generalnie sie podobaja, tylko obawiam sie o stan przedniego spoilera na naszych drogach.
No, chyba, ze ktos zdecydowanie woli przerost Formy

forma ma przynajmniej baganik... a nie namiastk skrzynki na narzdzia.

trzeba wybierac. uroda albo... forma
jak kto potrzebuje bagaznika, to kupuje kombi. A tu juz forma cienko piszczy.

Cytat:
2005-12-13 20:38:55, adasco pisze:
trzeba wybierac. uroda albo... forma

Ada te nowe pugi to sama forma i to w przerocie, bez treci i urody...

Kombi? 111 wystarczy.

miej swoje zdanie, ja mam swoje. I nie narzucaj go innym. 111? zeby j zearo?

Cytat:
2005-12-13 22:43:47, adasco pisze:
miej swoje zdanie, ja mam swoje. I nie narzucaj go innym. 111? zeby j zearo?

mam swoje zdanie. czy wypowiadanie go jest narzucaniem? przecie nie ka nikomu si z nim zgadza. po prostu nowe pugi nie podchodz mi. i tyle.

btw.111, bd pewien e prdzej puga zere...

taaa, wystarczy porownac stan lakieru u mnie i np. Kolibra :/

Cytat:
2005-12-14 15:57:57, adasco pisze:
taaa, wystarczy porownac stan lakieru u mnie i np. Kolibra :/

tylko e Koliber mia dzwonka le naprawionego... i nie dba o auto i ma przebieg 250kkm

« Poprzedni | Nastpny »