Sportowy Grill w Samarce......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko .....może ktos kiedys robił lub wie jak zrobić sporowy gril w samarze głownie chodzi mi o wstawienia jakiejś siatki.... z góry dziękuje i pozdrawiam....

mozna kupic taka gotowa jest tutaj:
http://www.autolada.prv.pl/
w ofercie tuningowej do ladysamary

widzialem calkiem fajny grill w samarce z naklejka sputnik .. czarna , prosta i z dwoma halogenami prostokatnymi , ciekawe czy mozna gdzies kupic od reki . A co do siatki to tez myslalem o tym ale jakos niewidze tego .. chyba niebedzie pasowac bez jakis przerubek przodu ..

Pozdrawiam

ja myśle że trzebaby było jakas ramke na siatke zrobic.....hmm...tylko z czego może ze starej atrapy....widziałem w wielu samochodach jak wycinaja stare seryjne grille i wstawiaja siatke..hmm....tylko czy w ładzie sie da??

wszystko się da zrobić ale sama siatka bez ramki trochę kiepsko wygląda

ostatnio bylem we Lwowie na wekendzie i tam co druga samarka ma taki grill sprobujcie popytac naszych ukrainskich sasiadów

Feniu jesli masz duzo samozapracia zwsze mozesz sam sprobowac wyrzezbic cos co nikt inny nie bedzie mial
tak jak np oswietlenie komory silnika

trosze sprutu troche pracy troche wlokna szklabnego i smialo mozesz sie cieszyc takowym grillem

ja swoj grill robilem sam, poprostu pod otwor w atrapie wsadzilem siatke,

przepraszam ze tak troszke nie na temat ale poszukuje grila do lady samary, mam wersje z krotka klapa. bez noska. jesli bym mial ktos na zbycie to prosze dac znac. info w profilu

Pewnie,że się da
Możemy zacząc rzeżbić,tylko coś do tego chęci nie masz