| « Poprzedni | Nastpny » |
KJR Toyota Celica Warszawa | silnik 2000 cm3, 156 KM, 150 tys. km.
![]() |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowz e9 Gardawice | O rety jak mi si podobaj te otwierane wiata - super!!! Bardzo lubi ten model
Ile ona spala?? Ktry to rocznik?? No i jak sie sprawuje?? |
kitza TOYOTA FRIEND Suzuki Swift MK6 Nowy Scz | Fajne autko.
Mi te sie podobaj takie lampy ale miabym obawy przed jazd z wiksz prdkoci. Babym si e mi si przekrc w drug stron ![]() |
KJR Toyota Celica Warszawa |
Wlasnie mi sie urwalo mocowanie jednego przy 140 nie zauwazylem "malego" wzniesienia i cos sie urwalo, jeszcze nie zagladalem co
10/100 l LPG przy normalnej jezdzie, przy jedzie nie ekonomicznej srednio 5-6 tys obr. 15 litrw
1991/96 skladaczek
Nie moge narzekac, jest pare drobiazgow do zrobienia ale raczej estetycznych niz mechanicznych |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogrek/vw garbus/ ... wrocek | mi wasnie po takie zostao troch czci. fajne auto. troche takim jedziem |
Yary TOYOTA DRIVER Yarowz WAAAWAAA | fajnie sie prezentuje. hamowaes moze samochod? |
KJR Toyota Celica Warszawa | jeszcze nie |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowz e9 Gardawice |
no moja tak samo tylko 1991/97
Tak w ogle gdybym nie kupia Corolli kupiabym taka sam Celic tylko nie GTI - nie kupiam bo musz przewie czasem dziadka i babci. [ wiadomo edytowana przez: madzia_83 dnia 2006-03-27 11:07:44 ] |
Yary TOYOTA DRIVER Yarowz WAAAWAAA | ja jak dziadkw czasem swoim przewioz..strasznie marudz na brak 5ciu drzwi
co do spalania to przy ostrej jezdzie 15l to troche duzo pali |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowz e9 Gardawice |
No wanie. Do takiej Corolli 3D to jeszcze by weszli - z wyjciem byyby wiksze problemy no ale jako by sobie poradzili ale do nalenika Celicy wej weszliby i ju by tam zostali dlatego zostaam przy Corolli choc Werner mia do sprzedania Celic. |
Yary TOYOTA DRIVER Yarowz WAAAWAAA | no to mam ekonomiczne autko nato wychodzi mi pali 13 przy sotrej jezdzie 6100-8200rpm czsto... |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | fajna fajna ta celica??
yary to nazywasz ekonomicze ?? przy twoim silniku?? |
marcinm TOYOTA MANIAK ... |
nie wiem jaki tam ma silnik, ale baaardzo le bym si czu jakbym musia krci moj do takich obrotw... 5000 ju mi si duo widzi, a najbardziej lubi tak midzy 2 a 4 ))
KJR : dorzu co jakich fajnych fotek... mam ostatnio chorob ogldania fotek... z Toykami |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Biaystok |
Yary ma Coroll 1.8 TS
Fajna Cela [ wiadomo edytowana przez: marcin032 dnia 2006-03-27 20:57:06 ] |
KJR Toyota Celica Warszawa |
Celinki najlepiej sie czuj pow. 3000 obr. to s silniki przystosowane do takiej jazdy |
marcinm TOYOTA MANIAK ... |
nie da si ukry - przebieg krzywej momentu w 3S-GE nie zachca do jazdy na 2000
-GE to do sportowa gowica
-FE czuje si lepiej na niszych obrotach, ale takiego poweru ju nie ma... |
KJR Toyota Celica Warszawa | Nie wiem na czym to polega ale do 3000 jest wrecz molowata w porownaniu do wyzszych obrotow i poprawia to ekonomie jazdy bo nie trzeba wciskac ostro gazu zeby dynamicznie przyspieszala.
Nie wiem jak maja inne toyoty ale proponuje uzytkownikom sprawdzic do 3500 tys i wtedy zmieniac bieg naprawde duza frajda jazdy ![]() |
Yary TOYOTA DRIVER Yarowz WAAAWAAA | jak nie masz swojego to wrzu moe ktrego ziomka wykresik o tym silniku jako ciekawostke.
moj te jest muowaty przy 3000rpm nawet nie wiesz jak bardzo hehe. pena moc dopiero po 6100 (mwic ekonomiczny 13l mysalelm o porownaniu do innych aut o zblizonej mocy...na codzien pali mniej ) |
maciass TOYOTA DRIVER Toyota Carina II Czuchw | Fajniutka calkiem.widzialem ostatnio taka na szrocie u mnie w miescie(w anglii oczywiscie) z tylu miala napis GTR(nie wiem w czym roznice. miala lekko stluczony przod ale komora silnika nie ruszona. facet chcial za nia jakies 250£ wiec to chyba nie duzo.W sumie interesuje mnie sam silniczek bo mam tu na miejscu magika ktory przezucil by mi go do mnie.Nie mowie ze bedzie malo roboty bo to bedzie jakies 2 tyg w garazu ale dla 145 ps.......pociac bym sie dal. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |