MotoNews.pl

Tłucze na dołkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis zauważyłem że coś mi tłucze z tyłu z lewej strony, wali nawet na małych nieruwnosciach, taki głuchy dzwięk. Jak nagniorłem kilka razy na tył to słychać jakby piszczenie, coś w rodzaju tarcia o coś gumy. Mam zamiar wymienic amory ale moze to coś innego? Może ma ktoś jakiś pomysł
pozdr
mm

Mam zamiar pojechać do mechanika w sobotę ale, zastanawiam się co to może być, choć niby to jego fach i powinien dobrze wiedzieć co jest grane ale różnie bywa z mechanikami. A ja się sredni na tym znam, niestety

Najprawdopodobniej bedzie to przegub gumowo metalowy na tylnym wachaczu, wymien odrazu komplet lewa i prawa strona.

dzieki zaba, mozesz mi polecic jakiej firmy kupic, dobre i nie drogo
pozdr
mm

Powiem ci szczerze ,ze nie wiem jakiej firmy mi zakladali,nie pamietam wiem ,ze nie byl to orginal, bo pytalem czy zakladaja orginal czy zamiennik powiedzieli ,ze zamiennik, i dziala bez zazutow do tej pory a wymienialem jakis rok temu jesli dobrze pamietam

a tak na marginesie wie moze ktos jak zalozyc orginalna galke zmiany biegow ? wchodzi bez problemu ale kreci sie w kolko ,czy powinien byc jakis zatrzask ?

Okazało się że to padły amory jeden na bank, a przedewszystkim kompletnie wytłuczone były poduszki amortyzatorów, ale dzieki za pomoc
pozdr

KLEJ CI POMOZE