| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-03-24 13:54:50 Napinacz chyba na sprężynie.
Więcej nie pomogę Kafi? |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2006-03-24 16:09:35 Napinacz na sprężynie, a stukać mogą wtryski.
Poszukaj, Cromma też wkurzają odgłosy z wtrysków
Pozdro. |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-03-27 20:55:29 A moze to cos po prostu z dociskiem i wogóle ze sprzegłem
|
konjo Gdańsk | 2006-04-04 21:33:29 Hmm,
Ja dziś miałem planowanie głowicy bo była lekko wgięta i sprawdzenie rozrządu. Mechanik mówi ze zawory są idealne, sprawdzał to juz 2 razy. Sprawdze jeszcze to o czym mówisz ten wałek. Jak nie to to już nic innego nie wymyślę i czekam na efekt remontu. Trochę się przedłużył bo czekam na części, które wciąż domawiam. Co do tego mechanika to chętnie - taki kontakt zawsze sie przyda. Mój mail dario81@vp.pl Napiszę jak odpalę moją małą.
Pozdrawiam |
faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2006-04-07 00:52:35
Mam to samo . Podpięty jest TPS z przepustnicy do kompa gazowego, Czasami podobno właśnie takie są skutki ,ze jak naciśniesz na gaz mocno do połowy ,lub do końca ,to ma ponad 0.5 sekundy opóźnienia i dopiero zaczyna jechać. Wkurzające mimo wszytko. Wyjęcie bezpieczników z kompa gazowego nic niedało mi. |