Witam ponownie :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie wszyscy ))

Syn marnotrawny powraca, rzuca w pierony służbową Astrę i zamierza powrócić na łono toyotki...

Jak dobrze pójdzie chciałbym za 3 miesiące jeździć z powrotem toyotką, więc serdecznie proszę o pomoc w poszukiwaniach:

Lexus LS400 - 1999-2000
Camry 3,0 - 3,3 - powyżej 2001 roku

Ściskam i z góry dziękuję za ciepłe przyjęcie.

O ranyyyyy.
Pamietam !! Witaj ponownie Łukasz

Aaa, witam pana Miska II ) Jak tam walka z silnikiem ?

Też pamięta!
Silnik jest jaki był... tylko kilometrów troche przybyło. Grunt, że jest teraz pod dobrą opieką, jak cała cari zresztą
W galerii znajdziesz trochę informacji i zdjęć a właściwie zdjęć i informacji o tym coś się działo z cari.

Dobra, niech inni też się wypowiedzą.. znów będzie, że sie misiek do wszystkiego...

Pozdrawiam

Witamy ponownie
Z Cari Miśka to dłuuuga historia - na szczęście zakończona radośnie. Koniecznie zaglądnij do Galerii

Widzę, że powracasz z Opla do Toyki????................................................hehe, wszyscy powracają

Witaj

Witam kolege, choc sie nie znamy, co ty Misiek dlaczego myslisz, ze inni mysla

Cytat:
2006-04-04 18:19:30, marcin032 pisze:
Widzę, że powracasz z Opla do Toyki????................................................hehe, wszyscy powracają

Hehe, ja się dziwie Łukaszowi, że tak długo wytrzymał w astrze po tym jak jeździł camry

Mart78: juz ja wiem swoje ale cisza bo znów będzie wątek o miśku

Moze kogos uraze, ale fakt Misiek ma racje Astra to jedna wielka pomylka, jedynie z Opla to moze Omega new

Cytat:
2006-04-04 18:38:14, MisiekII pisze:
Hehe, ja się dziwie Łukaszowi, że tak długo wytrzymał w astrze po tym jak jeździł camry

Bo to może tak, jak w tym kawale.
Ruski miał przegrać walkę bokserską na punkty. Po piątej rundzie mówi do trenera
- nie wytrzymam!!!
Trener na to:
- musisz!!!
- nie wytrzymam!!!!!!!
- musisz!!!!!!!!!
- NIE WYTRZYMAM!!!!!!!!!!!!!!!! PIER....E GO!!!!!!!!!!!!!!

Kochani,

sam z własnej woli bym Camraka nie sprzedał. Prawie płakałem jak oddawałem - szczególnie że dopieszczony był i chyba jako jedyny ze znanych mi Camry osiągnał 240 km/h... Musiałem się przesiąść w służbowy... innej opcji nie było, bo za prywatny nie zwracali.

Teraz zmieniam robotę i obiecali, że jak się służbówka nie spodoba, to będą płacić za prywatne autko W to mi graj
9,0 sek. z Camry za mało, szukam nowszej Camry 3,3 lub zadbanego Lesia

A przy negocjacjach mówiłęm tak - dajcie kaskę na dowolne auko w klasie C (kupiłbym Hondę Civic 1,8 Executive), albo zwracajcie ryczałt i kilometrówkę... tylko żeby łyso Wam nie było jak pojadęz prezesem na spotkanie i on podjedzie nową Vectrą, a ja Lexusem LS400 hehe Żeby mnie tylko nie zwolnili

Witam , pamietam jeszcze jak miales Camrzyce

Cytat:
2006-04-04 18:44:36, Mart78 pisze:
Moze kogos uraze, ale fakt Misiek ma racje Astra to jedna wielka pomylka, jedynie z Opla to moze Omega new

Bez przesady - jeździłem asterką, w swojej kategorii całkiem fajne autko.
Pzdr. P.

Cytat:
2006-04-04 16:38:50, Lwiecz01 pisze:
Witajcie wszyscy ))

Witaj
Łukaszów nigdy za dużo

Cześć Lwieczu zero jedynkowy

Cytat:
2006-04-04 18:44:36, Mart78 pisze:

New omega , ale takiej nie ma , opel Signuma robi, taka Hatchbackowata Vectra . A Astra to fajne auto, tylko nie moze byc 1.4 ...

Pan Kuba )))) witaj chłopie )

CzapCzap -> dla mnie nie fajne, siedzenia mi kręgosłup rozwaliły, wolę Focusa z aut klasy C Poza tym może być fajne, ale nie ma porównania do Camry czy Lexa. Yaris też jest fajna i co z tego
Powiem szczerze, że lepiej wspominam 2 miesiące w służbowej Yarisce 1,0 bez wspomagania i klimy w letnie upały, niż nową Astrę II 1,4 z bajerami. Ot co.