Nowe auta chyba maja taki listek z tylu siegajacy az to jezdzni ktory chyba niepozwala na gromadzenie sie ladunkow elektrostatycznych. Jak takie cos zamontowac, czego ma dotykac i z czego ma to byc?| « Poprzedni | Nastpny » |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | Ja te co takiego mam w Lanosie.
Mnie rzadko kopie (kopnitych nie kopie ), ale moich pasaerw dosy czsto jak wysid i zapi rk drzwi. Jakies naelektryzowanie czy co.... |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | ano bracie, elektrezyzuja sie fury w czasie jazdy a ze ciebie mniej kopie? pasazerowie zazwyczaj wychodza pierwsi i to oni wyrownuja potencjal auto-ziemia![]() |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | Dobrze wiedzie |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | No to juz wiemy Ale co z tym fantem zrobic? |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | Lepsze proszki i plyny do plukania zeby sie elektryzyzozawalo czy jakos tak cocolino
A tak na serio to chyba sa takie paski czy mi sie zdaje. Nieraz z tylu samochodu widac takie paseczki po ziemi sie ciagna. Tylko czy to cos daje |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Olenica | mnie non stop kopiei to mocno ![]() |
Maxiu-Punto SQAD Sympatyk Audi A4 Avant 1,9 TD ... Sycw | Najmieszniejsze jest to, e to najczciej Wy kopiecie auto, a nie ono Was.
Polecam zmian ubioru |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | To e niby jak mam si ubiera eby nie kopao?? |
Maxiu-Punto SQAD Sympatyk Audi A4 Avant 1,9 TD ... Sycw | Nie potrafi ci odpowiedzie jak - prbuj metod prb i bdw. Sam stwierdziem, e w pewnych ciuchach iskrz z autem, a w innych nie.
Przypuszczam, e sztuczne tkaniny wiod w tym prym |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | No i teraz bede czekal zawsze az pasazer wysiadzie pierwszy hehe |
najmer SQAD Friend Audi 90 Olenica/WRC/Torquay | zauwazylem ze jak auto dobrze nawoskuje to nie kopie przez pare dni ![]() |
| « Poprzedni | Nastpny » | |