Zot DKT4 Sprawy techniczne

« Poprzedni | Nastpny »
Witam
Zlocik robimy 30 kwietnia br tj niedziela. Jak zawsze w imieniu wszystkich prosze o pomoc w organizacji. Nadal szukamy sponsorow, bede zalatwial z eiflem procedure oficjalnego pozwolenia od pkp i miasta.

Piszcie odnosnie zlotu.

Na dzien dzisiejszy wazn rzecz jest sprawa opon, naprawa dziury na placu, roznoszenie ulotek ktore pojawi si u mnie niebawem.

Z ulotkami mog pomc, co do sponsora to raczej nie znajd, a ode mnie z firmy nie ma za bardzo co da jako nagrod

Ewentualnie jak bd jeszcze pracowa mog poyczy busa, ale nie wiem tego na 100 %

Nie wiem w czym jeszcze ewentualnie moge pomc

Cytat:
2006-03-30 18:25:42, versus pisze:
Na dzien dzisiejszy wazn rzecz jest sprawa opon, naprawa dziury na placu, roznoszenie ulotek ktore pojawi si u mnie niebawem.

A ile tych opon potrzeba??? mam znajomych w zakladzie wulkanicacyjnym. moge cos zagadac.

Ulotki tez moge poroznosic Co do dziur to niewiem jak poradzic. Moze jakis tuczen o malej frakcji ???

No i prawdopodobnie ze tez moge slurzyc busikiem

opon ile wlezie, potrzeba duo...jezeli nie bdzie czym przewie bus jak by co bdzie...

jakby ktos oprocz mnie mial cb, to byloby dobrze utrzymywac lacznosc miedzy startem a meta

i poinformuje co niektrych ludzi na temat DKT4 w Olenicy moe kto chciaby pomoc/a nawet niewie jak:/

teren rampy jest tragiczny wyglada to masakrycznie a zostao mao czasu

Jeeli co to ja su pomoc np w pitek po poudniu.

niewiem nieinteresuje to nikogo?? kolesie chca pomoc!

na pewno kazda pomoc bedzie mile widziana, trzeba moze jakies spotkanie zrobic i wszystko omowic moze w ta niedziele... Najlepiej zeby kazdy sie wypowiedzial kiedy mozna zrobic jakies spotkanie organizacyjne...

Cytat:
2006-04-03 20:59:37, smagi pisze:
na pewno kazda pomoc bedzie mile widziana, trzeba moze jakies spotkanie zrobic i wszystko omowic moze w ta niedziele... Najlepiej zeby kazdy sie wypowiedzial kiedy mozna zrobic jakies spotkanie organizacyjne...

No to ju...
Ja mog w ten pitek (tj. 7.04), w sobot jad do rodzinki i wracam w niedziele, take w niedziele po poudniu dopiero bd mia czas.
W nastpnym tygodniu to ju wita ale jeeli bdzie trzeba pomc to znajd chwil czasu.

Zrbcie jakiego spota organizacyjnego w tygodniu to i ja wpadn

Cytat:
2006-04-03 21:42:56, Maxiu-Punto pisze:
Zrbcie jakiego spota organizacyjnego w tygodniu to i ja wpadn

No albo w tygodniu...
Znajd chwil czasu w cigu tygodnia i wpadne.

wszystko w porzadku tylko czy wpadnie ktos z organizatorow??

Napewno kto z wadz podskoczy

a na GG to nie mona wpisa...
temat gdzie wrzucisz cichy i nie widac...

Jak Wam pasuje...to ja w niedziele moge wpa...
pasuje godzina 16-30???

ustalimy co i jak...

p.s - jeeli s chtni do pomocy i zabezpieczeniu...fajowo

Jeeli zdz przyjecha na t godz z Inter Moto z Wrocka to wpadne na rozadownie.

Cytat:
2006-04-06 12:53:19, Prezo pisze:
Jeeli zdz przyjecha na t godz z Inter Moto z Wrocka to wpadne na rozadownie.

Inter Moto ?? Jak bedzie tak jak ostatnio to wielka lipa szkoda jechac...

p.s
a jesli chodzi o niedziele to wpadne o tej godzinie co Eif...

Cytat:
2006-04-06 18:48:25, smagi pisze:
Inter Moto ?? Jak bedzie tak jak ostatnio to wielka lipa szkoda jechac... p.s a jesli chodzi o niedziele to wpadne o tej godzinie co Eif...

Powanie?
Ja w sumie jade tylko po to bo kumple z internetowego klubu lanosa tam bda i chce zobaczy ich Lanki.

co tam chwalili si e bd cuda na patykach powbijane w g...o...i udajce jeyki

« Poprzedni | Nastpny »