MotoNews.pl

Pas miedzy lampami w Caro +

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!Mam pytanko a mianowicie chodzi mi o to czy mozna gdzies dostac do Caro + pas znajdujacy sie miedzy tylnymi lampami ale zeby byl caly w kolorze bialym (chodzi mi o caly bialy odblask) bo chce zmienic lampy na biale i pas tez bym zmienil na bialy...czy wie ktos gdzie mozna cos takiego kupic ewntualnie zrobic na zamowienie????????

sorki ale mam pytanko... Jezeli masz Caro + to cie musze rozczarowac ale chyba jeszcze nie ma do tego modelu bialych tylnich lamp z tego co sie orientuje.. A jak jestem w bledzie to prosze popraw mnie i daj namiary na firme ktora sie tym zajmuje.

a te lampy biale ktore sprzedaja nie pasuja do caro+?????

to juz mnie wogole zalamales

Nie pasuja - Caro+ ma lampy bardziej odstajace na zewnatrz.

Adamus

niestety. Sam czekam na lampy do plusow . A jak bys ta blende biala gdzies namierzyl to daj znac.

Jeżeli choć trochę orientujesz się na modelu Caro+ to powinieneś wiedzieć, że lampy są grubsze. Łatwo to zauważyć poprzez włąsnie ten tylny pas pomiędzy lampami. Grubość tego pasa jest różnicą pomiędzy starymi lampami a plusowskimi. Jak rozbierzesz to zobaczysz, że klapa jest identyczna jak w zwykłej carówce ino ma dużą ilość dziur na śruby, wtedy też będzie widać ile lampy odstają. Niestety ale białych kloszy sobie narazie nie założysz, a i tak jak bedą to w komplecie razem z blendą i sądze że będą dość drogie.

Cytat:
Nie pasuja - Caro+ ma lampy bardziej odstajace na zewnatrz.

Adamus

Kurcze, a ja myślałem ze lampy z Caro pasują do Caro +
Całe szczęście, że mam Caro

no to mnie zmartwiliscie chlopaki ale dzieki za odpowiedzi...coz pozostaje mi oczekawianie na to az jakis firma zrobi caly bialy tyl do plusikow...

zrobilem taki tyl w Photoshopie i musze powiedziec ze wyglada calkiem milo...

no nic badzmy cierpliwi...

Niestety Caro + jest innym modelem od wszystkich polonezów zawsze i wszędzie trzeba zwracac na to uwage zwłaszcz gdy kupujesz czesci jesli chodzi o pas miedzy lampami to niespotkałam sie jeszcze z białym choc sama mysle co by tu zmienic i chyba te smieszne odblaski wymienie na metalowy pas i zamaluje w koloze auta widziałam juz cos takiego i wyglada niezle

Nieźle kombinujesz Iza