| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2003-04-23 13:47:41 Z czego mam zrobić osłonę miski - obecna wykonana z 2 kątówek typu T po ostatniej wyprawie na poligon prawie przykleiła się michy. Chciałbym aby była możliwie wytrzymała i nie ważyła pół tony. Kumple się ze mnie śmieli, że wożę żelastwo pod silnikiem, ale obaj po tej wyprawie sami sobie takie założą.
Ogólny bilans wyprawy: Polegli Renault clio - przedni zderzak; Renault clio - miska olejowa Renault laguna - dolny gumowy pas zderzaka; Ranni: Renault laguna - zderzak Renault laguna - 2 kołpaki Fiat 132 - osłona michy Dodatkowo pękła mi lina holownicza. Muszę założyć nową osłonę - a to jest pryszcz w porównaniu ze szkodami w renówkach. Co do osłony to tytanem niestety nie dysponuję I see two ways: tune or die... [ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2003-04-23 13:49:24 ] |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-04-23 17:36:43 na pewno alu!! wiem, że ono ma jakieś standardy wytrzymalości, nie znam się jednak na tym (pewnie zaraz ktoś napisze), ale grubośc chyba powyżej 6mm (czyli coś jak 8-9 conajmniej) |