MotoNews.pl

[S] 126P 1991 r 104 tys przebiegu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam auto mojej mamy jego stare foty mam w profilu
stan techniczny:
-po generalce silnika 6tys km ktora kosztowala jakies 600zł (robiony był szlif wału(od bisa) z nowymi korbami ..nowymi panewkami, nowe cylindry tloki pierscienie, walek rozrządu idealny ... głowica kupiona nie dawno od armaty...

troche poprawiony stoczone koło zamachowe jakies 5-6 mm z wieńca ... głowica zjechana 1.5mm na miedzianej uszczelce ...
poprawiane kanały dolotowe ... lezy w garazu jeszcze jakis tłumik pusta puszka...
-skrzynia pierwsza seryjna tylko sprawdzana była przy rmeoncie silnika wszystko ok powinna jeszcze sporo pojezdzic była po zmianie oleju
-silnik swiezo zalany olejem shell x 100 jakies 750km temu
jezdzony tylko i wyłacznie na paliwie z shell - trzecie auto w rodzinie ...
-4 lata po blacharce (lakier slaby) powierzchiowa rdza na pasie przednim i na progach cos sie znajdzie jeszcze pod spodem i na drzwiach od wewnatrz przy zawiasach ... generalnie dobrze zakonserwowany ... po wyczyszczeniu i wymalowaniu bedzie ok ..
-auto mozna obejrzec mam kanał
-auto miało robione zawieszenie obnizane utwardzane prowadzi sie znacznie lepiej ... w tej chwili na 12-tkach i oponach barum oponki maja juz pare sezonów ale jeszcze posmigają ...
-przod nowy resor ma jakeis 3 tys przebiegu klepany + laga amorki tylnie 5 tys przebiegu
-tył skrocone utwardzane sprezyny + utwardzane krosno
-hamulce - sprawne nie ma problemów z tyłu nowe bebny wszystkie szczeki nowe po przebiegu około 5 tys
-nie dawno robiony alternator i rozrusznik
-palił w zime bez problemu
-posiada obrotomierz mera do 8 tys
-w środku seria
-osiągi wzgledem serii zauwazalnie lepsze ...łyka cc 700 jak chce i kiedy chce ... generalnei dobrze gania po miescie ...

Auto jest do obejrzenia w kazdym momencie ..zawsze na chodzie od 1996 roku w moim posiadaniu .. cena do ustalenia ...

[ wiadomość edytowana przez: blade87 dnia 2006-05-13 17:36:10 ]

odswiezam