Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() blade87 F&F Wolny Słuchacz :) Alfa romeo 155/ E 21 ... GDAŃSK | 2006-05-07 12:21:13 sprzedam auto mojej mamy jego stare foty mam w profilu
stan techniczny: -po generalce silnika 6tys km ktora kosztowala jakies 600zł (robiony był szlif wału(od bisa) z nowymi korbami ..nowymi panewkami, nowe cylindry tloki pierscienie, walek rozrządu idealny ... głowica kupiona nie dawno od armaty... troche poprawiony stoczone koło zamachowe jakies 5-6 mm z wieńca ... głowica zjechana 1.5mm na miedzianej uszczelce ... poprawiane kanały dolotowe ... lezy w garazu jeszcze jakis tłumik pusta puszka... -skrzynia pierwsza seryjna tylko sprawdzana była przy rmeoncie silnika wszystko ok powinna jeszcze sporo pojezdzic była po zmianie oleju -silnik swiezo zalany olejem shell x 100 jakies 750km temu jezdzony tylko i wyłacznie na paliwie z shell - trzecie auto w rodzinie ... -4 lata po blacharce (lakier slaby) powierzchiowa rdza na pasie przednim i na progach cos sie znajdzie jeszcze pod spodem i na drzwiach od wewnatrz przy zawiasach ... generalnie dobrze zakonserwowany ... po wyczyszczeniu i wymalowaniu bedzie ok .. ![]() -auto mozna obejrzec mam kanał -auto miało robione zawieszenie obnizane utwardzane prowadzi sie znacznie lepiej ... w tej chwili na 12-tkach i oponach barum oponki maja juz pare sezonów ale jeszcze posmigają ... -przod nowy resor ma jakeis 3 tys przebiegu klepany + laga amorki tylnie 5 tys przebiegu -tył skrocone utwardzane sprezyny + utwardzane krosno -hamulce - sprawne nie ma problemów z tyłu nowe bebny wszystkie szczeki nowe po przebiegu około 5 tys -nie dawno robiony alternator i rozrusznik -palił w zime bez problemu -posiada obrotomierz mera do 8 tys -w środku seria -osiągi wzgledem serii zauwazalnie lepsze ...łyka cc 700 ![]() Auto jest do obejrzenia w kazdym momencie ..zawsze na chodzie od 1996 roku w moim posiadaniu ![]() [ wiadomość edytowana przez: blade87 dnia 2006-05-13 17:36:10 ] |
![]() blade87 F&F Wolny Słuchacz :) Alfa romeo 155/ E 21 ... GDAŃSK | 2006-05-10 10:28:36 odswiezam ![]() |