| « Poprzedni | Następny » |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Dziś przypada rocznica mojego dzwonu na Cargo. Rok temu roztrzaskał sie evo III. Jeździjcie spokojnie i bezpiecznie. A jeśli coś sie zdarzy (tfu tfu) to miejcie tyle szcześcia co ja. |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | Fak,faktem szczęście to ty miałeś |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków | Pamiętam pamiętam |
road_runner Miłośnik FSO Gdynia |
A zawsze pamientasz o tym, nidy Cie nie ponosi? |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Jeżdzę szybko, ale nie odp. takich akcji jak wyprzedzanie przed/na zakręcie... |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | No proszę to już rok... To były dni z FFatum. Ja wtedy przyrąbałem w Matiza i nie przyjechałem na zlot.
Grzech i jego "Szmaragdowy Niedźwiadek" [ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2003-04-20 23:16:37 ] |
malusi FSO1500 Gliwice | OLO może ku przestrodze opowiedz niewtajemniczonym jak to było?
POZDRAWIAM MALUSI |
Wyrwizab (M) x | Chyba kazdy widzial filmik, bo temat wracal wielokrotnie jak bumerang |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | malusi - poszukaj w starych tematach "OLO po dzwonie"
Byłem wieczorem na Cargo. Spokój, cisza, beton stoi... |
GT Miłośnik FSO Żaba Hindenburg | a ja mam takie pytanko.Kto nagrywał owe zdarzenie i kto powiedział słynny komentarz"ALE PIER................ĄŁ"?????? |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Ja wiem. Mój kolega. |
GDA Miłośnik FSO 3city |
poczytaj OLO po dzwonie ... OLO - ja już kiedyś mówiłem Tobie - ciesz się że jechałeś polonezem, kto wie jakby zachowało się inne auto i jestem pewien że drugi raz tego samego nie zrobisz |
KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | Miejmy nadzieje, ze juz nikt czegos takiego nie zrobi. |
Cosmo Miłośnik FSO PN 1,5/Warszawa M-20 Łódź |
znowu tylko dla orłów... |
| « Poprzedni | Następny » | |