MotoNews.pl

Ile to kosztuje???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam BMW 320i z 12/94' E36 150 km
Muszę wymienić 4 sprężyny, 4 amortyzatory,tuleje wahacza tylniego przednią(podobno trzeba z dwóch stron) oraz końcówki wahaczy przednich(przy kołach).
Jak ktoś się orientuje ile taka robocizna powinna kosztować to będę wdzięczny. Niedługo mam rozmowę z mechanikiem i nie chcę by zdarli ze mnie skórę. Podobno to bardzo skomplikowane i trudne.
Czy coś trzeba dodatkowo wymienić jak już to się robi.
Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam

Cytat:
2006-05-28 21:52:56, Dryllo pisze:
Witam Mam BMW 320i z 12/94' E36 150 km Muszę wymienić 4 sprężyny, 4 amortyzatory,tuleje wahacza tylniego przednią(podobno trzeba z dwóch stron) oraz końcówki wahaczy przednich(przy kołach). Jak ktoś się orientuje ile taka robocizna powinna kosztować to będę wdzięczny. Niedługo mam rozmowę z mechanikiem i nie chcę by zdarli ze mnie skórę. Podobno to bardzo skomplikowane i trudne. Czy coś trzeba dodatkowo wymienić jak już to się robi. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam

Tu nie ma nic trudnego i to jest normalna robocizna jak w przypadku innych aut. Co do robocizny to powina wyniesc okolo 400-500 zł . Ja dalem 180 zł za robocizne tuleji i koncowek wahaczy, takze koszt tych 4 amorkow to jakies 200-300 zł. tyle.