Kupie silniczek krokowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !

Po wyeliminowaniu wszystkich usterek doszedłem do momentu wymiany silniczka krokowego !

Potrzeba wymiany jest konieczna skaczące obroty na benzynie na gazei wysokie około 1500-2000 ! Sprtawdzałem miernikiem i ma złe napięcia na stykach krokowca !

Dokłądniej HYUNDAI LANTRA 91 r. 1.6 16 V DOHC

KUPIE SILNICZEK KROKOWY !!

Prosze o kontakt !!

Witam.
zadwoń - powinni mieć
1) tańsi (mniejszy wybór) Mariusz Salwa 608527794
2) Xedos 091 4833502
Ja po roku znowu też mam coś nie tak z silnikiem krokowym (te same objawy) - chyba bede chciał spróbowac pobawić sie komputerami, bo moze one coś dają czadu - takiesame miałem objawy pierwszym razem, teraz mam to samo na benzybue + to ze silnik jak ciągnie nierówno jak mu sie znacznie gaz odpuści (jak sie mocniej przyspiesza to nie ma problemu), a to na lpg wogóle nie ma problemu, ale to moze zasługa blosika no i czasem po prekręceniu stacyjki słychac jak tak delikatnie styka coś w tym silniku krokowym - po odpieciu juz jeden z wiazek przestaje. A moze to kolejny problem z "elektryką" w sonatce dość dużo elementów już znalazłem/usunołem usterke, gdzie były znaczne spadki napiecia - np automat rozrusznika był odpalany pradem 10,5voltowym zamiast tych 12 i jak był z jakiejś przyczyny słabszy akumulator to nie dało sie zmusić rozrusznik do startowania.
Pozdrawiam.
Michał