| « Poprzedni | Nastpny » |
Publius_Scaevola Honda Civic Krakw | link do forum policyjnego, na ktorym toczy sie dyskusja o tym temacie http://www.ifp.pl/phpbb/viewtopic.php?t=5198
|
Gral (M) CB FORUM president Opel Meriva A Helmond | BOsze... przeczytaem i zgroza mnie ogarna... nie znaj prawa, interweniuj i jeszcze nie widz w tym nic dziwnego... |
Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Biaystok | hehehehehe
dzis w dzien czytaem ten wtek i odrazu pomyslaem o Gralowym forum
dziki ktremu uzusykaem sporo informacji o CB a mnie korcio zeby tam u nich co napisa pzdr |
speedmaster CB FORUM nadajnik Pony&i30 Czstochowa | nie do e mam przesrane u nich jako "tuningowiec" a teraz jeszcze jako uytkownik CB pryskam z kraju |
MacTB CB FORUM nadajnik S60 i CBR600 Warszawa | Dowodu zakupu radia?? Oszaleli? Skd ja mam wzi dowd zakupu radfia? |
Gral (M) CB FORUM president Opel Meriva A Helmond |
zwaszcza e moje posiadam od 6 do 8 lat... ![]() |
Slawekp Ascona C Wrocaw |
Ale ksieczka opat RTV dotyczy tylko pojazdw zarejestrowanych na firme, przykadowo usugi transportowe czy takswki. W prywatnym aucie nie musisz wozi ksieczki. |
KajTan Polski Fiat 125p 3ciTy |
Chyba ktos nie pomyslal, jak wydawal ten przepis - a jak w firmie jest 5 wozow po calej Polsce, a ksiazeczka jedna w centrali. To co Xerowac??? Iodiotyzm do kwadratu. |
Focus CB FORUM nadajnik Peugeot 206 Warszawa |
mozecie mi podac jakis przepis ktory mowi o tym ze trzeba wozic taka ksiazeczke w taksowce? |
vazyl Fiat 125 Super 1600 Przemyl |
Cze. Czy przypadkiem masz Uranusa? Gdzie w naszym piknym kraju serwisuj ten sprzcik? Mam w swoim uwalony potencjometr do wczania/gonoci. |
Gral (M) CB FORUM president Opel Meriva A Helmond | witam, uranusa te mam, ale na sprzedarz
moje radio to galaxy pluto. i narazie nie miaem powodw do szukania dla nich serwisu ![]() |
| « Poprzedni | Nastpny » | |