Zaproszenie na II Ogólnopolski zlot aut z FSO - 15-16.07.06r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie.

Mam nieukrywany zaszczyt zaprosić wszystkich sympatyków i posiadaczy aut wyprodukowanych przez Żerańską Fabrykę Samochodów Osobowych na „II Ogólnopolski Zlot Aut Wyprodukowanych Przez FSO”. Odbędzie się on w dniach 15-16 Lipca 2006r w miejscowości Czerniewice w woj. łódzkim (przy trasie krajowej nr 8 około 90km od Warszawy na południe). Impreza organizowana jest przez: FSO-Polonez.Tuning.Klub ( www.fso.inds.pl ). FSO Car Team ( www.fsocarteam.xip.pl ), FSO Motoklub Polska ( fsomoto.xip.pl ), Automobilklub Tomaszowski oraz Klub Przyjaciół i Pracowników FSO. Patronat medialny objął miesięcznik „Automobilista – Miesięcznik Miłośników Starej Motoryzacji”.

Podczas zlotu przewidywanych jest wiele atrakcji takich jak: różne próby sprawnościowe, konkursy wiedzy o Fso i ruchu drogowym, przejazd kolumną przez Tomaszów Mazowiecki oraz prezentacja na rynku. Dla zwycięzców poszczególnych zabaw przewidziane są nagrody i dyplomy pamiątkowe. Gwarantujemy miłą atmosferę piknikową wśród wspaniałych ludzi którzy ukochali polską motoryzację ponad wszystko.

Dokładniejsze informacje na temat zlotu można uzyskać na stronie www.2fsozlot.prv.pl, tel. 503 623 030, e-mail: fsozlot@go2.pl lub gg: 9275463.

W wolnej chwili zapraszam do galerii zdjęć FSO-Polonez Tuning Klubu gdzie można pooglądać jak bawiono się poprzednio. http://www.fso.inds.pl/portal/index.php?set_albumName=album295&option=com_gallery&Itemid=26&include=view_album.php

Jak dla mnie za dużo tjuniku w nazwach... Poza tym po ostatnich zlotach mam już dość Tomaszowa na jakiś czas .