Statystyki klubowe part.3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie ma to tamto znów niedługo biorę się do roboty i będą nowe statystyki klubowe.

• 1. Przypominam, że wszelkie dane pobierane są przeze mnie w sposób jak najbardziej nowoczesny i japoński czyli mrówczo-ręczny z Waszych profili, a więc traktuję je jako ogólnodostępne i jawne na co wyraziliście zgode
  • 2. Osoby mające ślepe lub "podrobione" profile, a chcące by ich bolidy były uwzględnione w statystykach klubowych proszone są o podanie mi danych prawdziwych na PRIV-nie obiecuję zachowania tajemnicy spowiedzi, bo pokusa może być zbyt duża, ale obiecuję, że się postaram.
  • 3. Wszelkie propozycje nowych analiz i wykresów w stosunku do ostatnich "badań" proszę zamieszczać w tym wątku-zastanowimy się wspólnie. Tylko proszę pamiętać o tym, że przykładowy wykres szerokości opon,głębokości bieżnika i szybkości obracania się korby okna będzie wymagał podania przez wszystkich kilku nowych danych co nie każdy uczyni.
  • 4. MAM SKLEROZĘ i nie pamiętam poprzednich danych które mi przesyłaliście - zresztą są już historią - chcę nowych potwierdzeń po raz n-ty że macie taki to a taki samochód. WYPEŁNIJCIE PORZĄDNIE PROFIL lub podajcie na PRIV dane wg.pozycji w profilu.
  • 5. STATUSY - no cóż - mam nadzieję, że zanim uporam się ze zbieraniem danych pojazdów Masta di Masta upora się z problemem aktualizacji przyjęć/awansów/zgonów/zsyłek etc. Do czasu zakończenia aktualizacji statusów przez Władze moje wykresiki nie pojawią się.
  • 6. Status - LOB TEST - z powodu zmian głęboko się pochylę nad problemem i chyba dołączę tą gromadkę do statystyk
  • 7. Osoby chcące mnie jakoś wspomóc w pracach - PRIV. Jestem nieufny, więc pierwszeństwo mają osoby, które znam z real'a (party/spoty), potem WETS,MEMBER,irc-lob - reszta musi mnie przekonać

Opracowane dane wraz z obrazkami będą poddane pod pręgierz w Dziale Klubowym

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2006-08-01 08:07:43 ]

...do usunięcia

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2006-08-08 09:37:59 ]