Kupiłem kpl fabrycznych ciemnych szyb do DF. Dzisiaj w pracy zawitała do nas policja na jakąś tam naprawe siedzenia , panowie byli z drogówki, zapytałem się ich jak wygląda sprawa ciemnych przednich szyb. PAN POLICJANT oznajmił mi że moge sobie założyć tylko boczne tylne i tył....... tylko dlaczego ?? Przecież posiadam kpl fabrycznych ciemnych szyb , nie jest to żadna folia ani inne cuda. Zapytałem się czemu Mercedes ma wszystkie ciemne i jest OK ? , bo Mercedes ma atest Mercedesa na szyby i może mieć.
Teraz już sam nie wiem czy zakładać te szyby czy nie ?
Zawsze mogę powiedzieć że ten Fiat miał takie od nowości
ciekawe co mi zrobią
zabiorą dowód ??
jak sądzicie ...
[ wiadomość edytowana przez: Siurzewski dnia 2006-05-23 18:24:11 ]

i to w stanie idealnym. Facet chciał mi sprzedać całego fiata za 400zł, pojechałem obcenić. Wbijam się do stodoły a tam oryginalny Fiacior z importu z kpl szyb i nien aruszona tapicerką w kolorze czarnym ;]
, znajomy mi powiedział w pracy ze jego wujek ma fiata ble ble ble i chce go zezlomowac , powiedzial wujaszkowi ze ma takiego odchyla w pracy co pewnie to kupi. Niechcialem jechac ... ALE ... ziomek mowi , Kuba jedz bo kupisz to auto za pare zl , mowie dobra podskocze obcenie .... no i pojechalem i jak zobaczylem te szybki hehehe to zaczolem gadke w stylu ale ladne szyby a moje sa porysowane , szkoda ze Pan ma brązowe a nie białe ale 30zł mogę dać