Długość kabla do cv 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy!!!

Czy ktoś wie jaka długość kabla powinna być miedzy radyjkiem cv 2000, anteną samochodową (2,00 m) montowaną na dachu? aktualnie mam około 3,85 m ale jak ktoś mi odpowiada to strasznie trzeszczy i szumi. Potrzebuję jeszcze opis jak to wszystko zestroić ze sobą - posiadam SWR-2, a jak ktoś jeszcze mi powie czy te radyjko cv 2000 jest coś warte to stawiam pifko

Serdeczne dzięki
Pozdro

Malá, jednoduchá mobilní CB radiostanice.
DOWN/UP, EMG, CH 9, SQUELCH, PA, LED displej, konektor pro externí reproduktor, CEPT PR 27.

Počet kanálu: 40 FM
Frekvenční rozsah: 26,965-27,405 MHz
Napájení: 13,2 V ss
Rozměry: 122-37-165 mm
Hmotnost: 860 g
Vysílač
Výstupní výkon: 4 W
Modulace: FM
Cytat:
2006-05-31 13:54:20, piotro79 pisze:
Koledzy!!! Czy ktoś wie jaka długość kabla powinna być miedzy radyjkiem cv 2000, anteną samochodową (2,00 m) montowaną na dachu? aktualnie mam około 3,85 m ale jak ktoś mi odpowiada to strasznie trzeszczy i szumi. Potrzebuję jeszcze opis jak to wszystko zestroić ze sobą - posiadam SWR-2, a jak ktoś jeszcze mi powie czy te radyjko cv 2000 jest coś warte to stawiam pifko Serdeczne dzięki Pozdro

Drogi kolego jak widzisz z załączonych danych.co prawda po czesku jest to radio FM,a więc nie będzie współpracowało z naszymi radiami,które w większości pracują w AM.Przykro mi ,ale taka jest rzeczywistość.