Kujawsko-pomorskie - spoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy bedzie w tym roku jakes spodkonie w kujawsko-pomorskim ?

jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo czaje jak sa organizowane spodkania i gdzie. :/

jestem za. moze sami skompletujemy jaks ekipe??

nareszcie sie ktoś odezwał. mysle ze w koncu przydało by sie cos zrobic w kuj-pomorskim bo zostajemy z tyłu ze spodkaniami. tylko pewnie ciezko bedzie zebrac ekipe, widac to po ilości postów na ten temat. ale damy rade krec znajomych ja tez poszukam. w koncu musi sie udac. pozdro

wielokrotnie zapraszalem lob na letni show do bydgoskiego myslecinka. w tym roku tez bede zapraszal i moze wkoncu cos wypali.

jak mi nic nie wyskoczy to oczywiście na mnie mozesz liczyc z przyjemnościa przyjade.a jaki miejwiecej termim proponujesz ??

zazwyczaj jest to lipiec. trodno powiedziec czy poczatek czy koniec. zawsze jest to sobota i niedziela. bierzesz namiot albo kocyk do samochodu. napewno dam znac na forum

termin super. jak cos daj znac bede dziwęczny

no to i jeszcze ja sie pisze
dajcie ino znac .....
a moze by cos w Toruniu ??

Bardzo chętnie dołączę do Was Mam kawałek pola w Ciechocinku - w razie czego jestem chętny również do pomocy. Mam nadzieję, że wątek się rozwinie, a my - niedługo zatańczymy))

Ja chetnie też dołaczyłbym do spotkania. do lata może zbierze się więcej osób

widzę że wątek już sie rozkręca tak dalej. to wakacje moze dojdzie do bardzo miłego spodkania w wieloma fanami omki. tak trzymać.

Ja również dołączę o ile mi czas pozwoli

na glownym forum umiescilem zaproszenie wiec wpadajcie bedzie super zabawa. pozdrawiam

W terminie 15-17.06 jade odwiedzić rodzinne śmieci czyli Włocławek.

I w związku z powyższym chętnie wygospodaruję kwilkę czasu na mikro-spocik z autochtonami co by nie zapomieli gdzie się znajduje Centrum_Sterowania_Światem i od czego jest LOB

Czas: najchętniej 16.06 - godziny 9-13 : 16-19
Miejsce: a) j.Wikaryjskie - przy plaży miejskiej
b) działki ul.Rybnicka ev. j.Rybnica
c) Real przy cmentarzu
d) inne propozycje

Dalej niż do Wikaryjki poza miasto się nie ruszam - staruszka jest baaardzo zmęczona

Jestem online do 14.06 do g.16 - więc później jestem ślepy i głuchy

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2006-06-19 09:04:21 ]
[ powód edycji: zmiana tematu ]