MotoNews.pl

Mój Fiat ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! chciałbym zaprezentować mojego DF'a i poznac opinie na jego temat.

Oczywiscie są to zdjęcia zrobione zaraz po kupnie jak zkonczę go robić zaprezentuje efekt finalny

nic nie widzę , oprócz kilku napisów "obrazek"

scos sie z serwerem zwalilo na ktorym sa zdjecia :/

Ładne te "krzyżyki"
Zdięć brak.

Cytat:
2004-12-17 17:20:40, Koval_stm pisze:
scos sie z serwerem zwalilo na ktorym sa zdjecia :/

serwer ma po prostu ograniczony transfer

wyslij mi fotki na maila to je umieszcze

Cytat:
2004-12-17 17:17:14, Koval_stm pisze:
Witam! chciałbym zaprezentować mojego DF'a i poznac opinie na jego temat. [img] Oczywiscie są to zdjęcia zrobione zaraz po kupnie

czyżby noktowizor nawalił????? ja widzę ciemność!

Twój Fiat juz mi sie podoba chociaz go wcale nie widać. Fiaty na ogół są ładne

jeśli to ten z profilu to fajnie się prezentuje, ale napisz coś o nim więcej. no i zdjęć chcemy

FSO 1500 1986, jestem 3 właścicielem, lakier oryginalny, silnik Fiatowski, skrzynia polonez 5-tka, przebieg ????? , LPG, pali 9-11 litrów LPG w miescie, a w trasie nawet schodzi do 7
Jeżeli coś pominąlem to pytajcie.

Fotki juz sa :

BolimA - dzieki
Wiec powracajac do tematu....

Witaj!
Bardzo ładny,zadbany i co najważniejsze ORYGINALNY Fiacik.
Jeśli tylko nie masz dziwnych pomysłów spojlerowo-tjuninkowcyh to będzie super Wystarczą ładne felgi,albo takie obręcze jak masz na pzednich kołach (tez mam takie ) i Fiacina miód malina.Pozdrówki!

jedynie wstawie zaluzje na tylna szybe i 2.0 ze szkrzynia i mostem od 132, co juz ze tak powiem lezy i czeka w garazu

Fiat jak fiat a najbardziej mi sie podoba rozna stylistyka kol przednich i tylnich.

piewrszy tjuning juz przeciez jest :p (tylne lampy)

a poza tym ladny fiacik i wyglada na takiego co roboty przy nim nie bedziesz miał gratuluje

Fiacik konkretny jest, się nadaje! Bardzo ładnie wygląda i mam nadzieję, że będzie fajowo służył.

fiacior naprawde ladny i zadbany! (zeby wszystkie takie byly...) moze to i kwestia gustu ale ja bym lampy tylne wywalil

Cytat:
2004-12-18 13:26:32, pomaranczowa_strzala pisze:
fiacior naprawde ladny i zadbany! (zeby wszystkie takie byly...) moze to i kwestia gustu ale ja bym lampy tylne wywalil

hmmm i co?? blache wspawal?? Troszkie glupio by wygladal bez swiatel i nie wiem czy by mu przeglad podbili

Cytat:
2004-12-17 17:59:03, kaovietz pisze:
(...) i co najważniejsze ORYGINALNY Fiacik.

to bardzo ważne

moze do kompletu biale klosze na przod zalozyc