| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2003-04-29 01:23:53 tez mam ten problem |
Emitu Fiat 126p Poznań | 2003-04-29 17:48:51 Wiec gazu przekladac nie wolno... nie wiem jak to robi na legalu Vievior ale oki!
Za brak wpisu w papiery zabieraja dowod! Pozzatym gaz przechodzi dodatkowe badania! Chcesz miec gaz w nowym aucie? PRZEBIJ NUMERY I JEZDZIJ NA STARYCH! Zycze powodzenia Pozdrawiam |
vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2003-04-29 18:59:21 widze emitu ze mnie nie zrozumiales!! chodzi mi o to ze ci co mi gaz zakladali moga mi przelozyc cala instalcje do pickupa i dostane nowa homologacje i inne swistki .z tym potem ide do urzedu place za znaczki wbijaja mi normalnie w dowod gaz. tak jakbym nowa instalacje zakladal. tylko ze to kosztuje wlasnie 300 zl |
Lunatic F&F Sympatyk Fiat 125 Warszawa | 2003-04-29 20:34:52 rozumiem z tego, że jak pojade autem z LPG i autem bez instalacji do fachowców, to przełożą mi to za odpowiednią opłatą i dalej wszystko na legalu... |
vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2003-04-29 22:30:20 to juz musisz dogadac sie z gazownikami.U mnie kolesie sie zgodzili na taki uklad ale chyba sam bede rozbieral instalacje i przywioze im w czesciach. wlasnie o tym szczegole zapomnialem sie spytac |