Utrata mocy T4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. mam następujący problem, podczas wyłączonego przyspieszacza konta wtrysku silnik chodził nierównomiernie, przy wcisnietym chodził równo, wtrysk został ustawiony i nadal było to samo, następnie wykryto luz na dzwigience przy pompie wtryskowej do której to przymocowana jest linka od gazu, miał tamtędy ciągnąc fałszywe powietrze - wymieniono - nadal to samo. następnie wymieniono filtr paliwa- był nieźle zawalony ale wymiana nic nie pomogła, wymienione zostały równiez końcówki wtrysków - nadal to samo, na dwójce moge sie rozpędzic max do 20 a na 3 do 40, juz nie wiem co jest ? fakt faktem ze walnięta jest turbina jednak do tej pory chodził bez niej bezproblemowo wiec wykluczam ją jako przyczyne Pomoze ktoś ?
pozdr < w dowodzie co ciekawe mam wpisane 1.9d ale silnik jest z doładowaniem, syszałem jednak, ze jest wiecej takich przypadków, acha jest to 96 r>

[ wiadomość edytowana przez: vex4 dnia 2006-05-30 22:03:07 ]

w/g mnie klęknął przepływomierz, mieści się on nad filtrem powietrza, do niego jest podłączona kostka elektryczna, na 90% jest to przepływomierz powietrza.