Ja też, ale !
Kupiłem u nich klocki hamulcowe (pytałem o jakieś dobre i oczywiście japońskie) sprzedawca polecił mi firmę Kashiyama (chyba tak to się pisze).
Fajna sprawa - po rozgrzaniu hamulców słychać mnie już pół kilometra wcześniej a felgi z aluminiowych zrobiły się czarno-węglowe (wymagają ciągłego mycia).
Pióra wycieraczek (nie pamiętam jakiej firmy) w/g sprzedawcy japońskie okazały się produkcji koreańskiej.
Mogę mieć pretensje sam do siebie wszystko mogłem sprawdzić wcześniej w necie i kupić to co ja chcę a nie to co poleci PAN sprzedawca.
A co do cen różnych części to przedwczoraj kupiłem wreszcie żarówki do deski rozdzielczej.
W ASO Carolina Company (na wolskiej w Wa-wie) kosztują 28 zł.
W ASO we Włochach 18 zł I tu zostałem totalnie zaskoczony przez sprzedawcę który powiedział "po co ma pan płacić taką kwotę za te żarówki jeśli zdejmie pan te osłonki gumowe ze starych to niech pan kupi zwykłe bezcokołowe żarówki i będzie super.
No tego to się nie spodziewałem.
Brawo kolego sprzedawco (mam nadzieję, iż tego postu nie czyta Twój przełożony.
Pozdrawiam wszystkich
[ wiadomość edytowana przez: truckdriver dnia 2006-06-23 23:11:35 ]

że wyjeżdżam do pracy .
Kumpel ma Kashiyamę i nic nie brudzi, jadnym słowem chwali sobie te klocki

a w Cari nie ma kontrolki w liczniku klocków , wskaznik zuzycia ma troche inny
Z oryginałów po 10-12 latach kondoniki schodziły w całości i bezproblemowo. Po roku-dwóch do "standardowych" 1,2W były przysmażone i musiałem kupić nowe

Tam są jeszcze bardziej opatulone niż te w konsoli