Witam,
nieuchronnie zbliza sie moment wymiany rozrzadu w mojej "KRÓWCE" dlatego chcialebym zasiegnac u was porady gdzie i jak najtaniej zakupic rozrzad i jakiej firmy. Bardzo prosze o szybka odpowiedz.
| « Poprzedni | Następny » |
jackrally Złota raczka VW VW Passat Lublin | Pasek kup sobie Gates wzmocniony, a napinacze SKF na przykład. |
Xenio VW GOLF 1.9 TDI 4 Mo ... Kielce | A co myslisz o Contitechu? |
masz12 (S) Moderator VwGroup Seat Cordoba Grójec | contitech jest montowany na pierwszy montaż czyli zakładając go masz jak z fabryki
|
Wujek-Kajtek FSO KRAKÓW | Witam
Podpinam się, bo mój problem właśnie rozrządu dotyczy. Co ile jest zalecana wymiana paska rozrządu w 1.9 tdi 110? Rocznik 2003 (podaję, bo często to ważne). Właśnie jestem na kupnie takowego golfa z przebiegiem 81 tys. i jeśli wymiana się zbliża, to będzie to powód do zbicia ceny. Jaki jest koszt wymiany i czy przy każdej wymianie trzeba zmieniać razem z kołami i napinaczem. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. |
momik Vw Group Member Subaru Warszawa | no więc sprawdziłem rozrząd wymienia się po 90 tys km wg dilera i koszt jest okolo 1000-1500zł (w serwisie oczywiście). Także możesz smiało negocjować bo już czas
|
Wujek-Kajtek FSO KRAKÓW | Hehehe dzięki Momiczku
Na Ciebie zawsze można liczyć
Pozdrawiam |
| « Poprzedni | Następny » | |