SPOT 1 MAJ 2003 POZNAŃ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nareszcie zglosil sie ktos na majla!
Licze tez na innych z Poznania!
Moja propozycja jak w temacie!
Godzina? - czekam na propozycje!
Moze tym razem wyjdzie!

LICZE NA WAS
Pozdrawiam

bez obrazy ale terminy to conajmniej durne wymyslasz 1 maj poczatek dlugiego weekendu wiekszosc ludzi bedzie poza domem.

No to jaka jest Twoja propozycja?
Ja szukam wolnych dni!
Co proponujesz w takim wyypadku??

moze przyjedziesz 4 maja na lotnisko w bednarach 40zyla wjazd od samochodu beda wyscigi na 400m
tam bede...
A co do spotkania to jakos z Remiasem sie nigdy dokladnie nie umawialismy... a spoty wygladaly tak samo

Ali - Zobacz post wyzej od ojego: FSO tez ma 1 maja!
Mam mature w tym roku wiec nie moge byc gdzie chce i kiedy chce!
Moja propozycja jest 1 maj (POZNAN), jednego chetnego juz mam na privie!
Czekam na dalsze propozycje!

sluchaj jestes z Poznania ile trwa dojechanie z jednego konca na drugi ? no powiedzmy, ze w godzinach szczytu... 45min dla przecietnego kierowcy znajacego Poznan.
Pozatym druga sprawa co chcesz robic ?

Ja powiem szczerze, ze jakos jezdze na spotkania na lechu i nie umawiamy sie tydzien wczesniej tylko jest haslo i sie jedzie.
Wiec nie wiem co tak cudujesz

Nie ma sprawy- bo sie zaraz poklocimy jeszcze!
Ja bede na lechu w niedziele 4 maja okolo godziny 15!
Jak ktos chce niech wpada!
Zapraszam

Emitu - a powiedz nam dlaczego nie bylo cie na ostatnim 'zlocie'?

Tyle hałasu na forum robiłeś i co? - największego organizatora zabrakło

Ja odpadam na najbliższe 2-3 tygodnie - brak środka transportu

Nie ma co tu kryc!
Na forum pojawila sie informacja ze to swieta i odpuscilem, zmuszac nikogo nie bede, pojechalem sobie na ogrodek umys bolida!

witam ali jaki jest klimat na tych wyścigach na 400 m pod poznnaiem?? bo po weekendzie odbieram mój pocisk od blacharza i bym coś pojeździł a że w poznaniu jestem prawie co weekend to tzra sei jakoś spotkać! teraz bede chyba 9 na 1 dzień i 17 na weekend.

klimat ? nie wiem pierwszy raz to robimy, jak nie bedzie problemow to bedzie czesciej jak nie to dupa...
A z tego co znam ludzi, ktorzy beda to bedzie dosyc sensowna ekipa... zreszta jest miejsce zeby sobie waly popalic, bedzie maly OS sprawnosciowy i pomiar na 400m miejsca jest sporo wiec jesli nie znajdzie sie jakis baran co zacznie baczki krecic w miejscu gdzie tego nie wolno to powinno byc ok.