Interfejs diagnostyczny - WROCŁAW [Zapraszam]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest ktoś z Wrocławia (właściciel Omegi B lub C a także inne ople) kto chce za friko podpiąć swoje auto do kompa poprzez interfejs diagnostyczny ? Dostałem takie cóś na parę dni od kuzyna, który nie posiada Opla, jednak brakuje mi 2 rzeczy:

- Omegi B
- Laptopa (to będzie za niedługi czas)

Chciałbym sprawdzić jak to działa i czy warto nabyć takie cudo. Jak ktoś chce niech pisze ustawimy się: caadaver@o2.pl

Cytat:
2006-07-06 01:24:37, dextran pisze:
Dostałem takie cóś na parę dni od kuzyna, który nie posiada Opla, jednak brakuje mi 2 rzeczy: - Omegi B - Laptopa (to będzie za niedługi czas) Chciałbym sprawdzić jak to działa i czy warto nabyć takie cudo.

A można zapytać jakim programem chcesz to robić? Sam bawiłem się niedawno czymś, co nazwano szumnie Tech-2 (programik pod windows). Ma fajne guziki i ciekawe opcje, ale działa tylko czytanie kodów błędów. A najciekawsza rzecz - która by mogła posłużyć do prawdziwej diagnostyki, czyli odczyt i prezentacja danych pomiarowych w czasie rzeczywistym - nie działa i zawiesza program i czasami też komputer. No i część menu jest chyba po węgiersku
pzdr,
marcin