Pilna pomoc - el szybki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawa ma się tak , mam w drzwiach el szybki , założone razem z drzwiami , wyprowadzone kable z bezpiecznkami , i mam też orginalne przełączniki ... i co dalej ??

Czy ktoś wie jak je podłączyć ?? z dzwi idą dwa kable , przełącznik ma 6 wyjść ?? w dwuch rzędach , patrząc od lewej:
bez oznaczeń , A - przerwa B
C - przerwa D , bez oznaczeń

I , A ----------- B
C ----------- D , I
i co do czego podpiąć , mase mam wyprowadzoną , zasilanie z pod stacyjki też , jak łącze sobie te od drzwi z tymi co mam z auta to sybka bzzzy w dół , zamieniam i bzzz w góre , ale jak to połączyć na tym przełączniku

chyba tylko metoda prób i błędów ci zostaje

Jeśli masz zestaw od poloneza to zapytam kumpla i dam Ci znać,bo on to w fiatonie podłączał to pewnie wie!

Popytam starego... BTW: pisałeś że masz 2 szyby z elekt. sterowaniem na sprzedaż... Masz może luzem lewy siłownik - mój jest z deka przypalony (ale jeszcze działa - od 2 lat ).

HE HE szybki robią bzzzz w dół i bzzz w góre i nie muszę z kablami pod maske lecieć wystarczyło wypic pivo , na majówce , karczek z grila , i we dwóch z ojcem daliśmy rade tak niewiele a cieszy , oprócz tego założyłem radio - chyba pobiłem jakiś rekord - radio i głośniki mam w domu od roku , i ciągle nie składało się żeby to założyć ... Ale już jest , i światła prawie zrobiłem mam mijanie i jedno długie jutro będą wszystkie i założe jeszcze moje chrom halogeny , ale na stary zderzak , jak mi się odwidzą to w nowym nie będę dziur robił