KJS BIELSKO 4.05.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W niedzielę w Bielsku KJS zapraszam wszystkich do mojego pięknego miasta, rozpoczęcie pewnie ok 9 rano popd ratuszem, do zobaczonka

To sie pewnie zobaczymy

Witam!
Proba pod tesco byla calkiem fajna. Ale strasnie ciasno ulozona, raczej tylko male furki mialy szanse (kaszle rulez Rezta prob byla raczej taka sobie szczególnie ta kolo okrąglaka. A czasy ludzie wykrecali takie sobie. wpadlismy na tor po zakomnczeniu i kumpel poldkiem seryjnym robil lepsze czasy od niektorych,. Nawet ja malanem tylko ze zron9ionym zawiasem mialem bardzo dobry czas, a nigdy wczesniej nie startowalem na takich probach - slnik calowita seria.

Ach zapomnialem dodac. Niestety nie skonczylo sie bez wypadku - wyladowalem na boku samochodem, dobrze, ze zawsze zapinam pasy :|

"To sie nazywa szok, pierwszy moj bok ;(" wiec sory za literófki.

ps. widzialem malucha Kazy tego bialego z silnikiem 65ps. - wart swej ceny

Tak na marginesie: gdzie były inne próby bo niestety nie dane mi było być na tym KJS Jak żeś tego boka postawił? duze zniszczenia w maszynie?

Cytat:
Nawet ja malanem tylko ze zron9ionym zawiasem mialem bardzo dobry czas (...) wyladowalem na boku samochodem

co masz zrobione z zawieszeniem? jakie amortyzatory? w jaski sposob przewrociles autko?
pytam sie, bo tez mi sie to kiedys przydazylo serią. a wydawalo mi sie, ze obnizonego trudniej przewrocic...

Witam!
A więc zawias mam obniżony: plaski resor, sprezyny z tylu giete i hatrowane + 4 amory KYB. Tam byl taki minimalny uskok i pewnie na tym, chociaz to tez ciezko powiedziec. Raczej wykluczam podziniecie sie opony, chociaz kto wie. najlepsze jest to, ze to był ostatni przejazd i właściwie pojechałem poprawić opone bo troche je przejechałem i jak już odjeżdżałem zaschcoiało mi się "ostatni raz"

Co do strat to się okaże, napewno do roboty jest tylne nadkole, właciwie całe do wymiany i lakier na boku, ale chyba zainwestuje w jakieś naklejki np. SŁONY albo PANASONIX, żartowaqłem. No i jeszcze szyby w drzwiach od kierowcy i lusterko.

Abdull próby były pod tesco, okrąglakiem (starra giełda) i na parkingu fiata, ale najlepsza właśnie była ta pod tesco. Jak chcesz zobaczyć gdzie miałem boka to podjedż pod tesco i tam koło opon pewnie jeszcze jest szkło.

P.S. Mogło się od tego zawieszenie przestawić? Interesuje mnie szczególnie przód.

pozdr.
SEBA