Żarówki w przyciskach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jak się dobrać do żarówek w przyciskach przeciwgielnych i awaryjnych bo mi nie świecą ( nigdy nie świeciły myślałem że ich tam nie ma )
Carina E
Pozdrawiam

Sprawa jest prosta:
masz 2 alternatywy tansza i drozsza.

Tansza polega na kupieniu zarowek na allegro ja kupowalem od http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128951349
na allegro takie z drucikami o średnicy 3mm z dlugimi wąsikami ktore nalezy owinąć wokól takiej plastikowej nasdki ktora wyciagniesz z zarowką. no i tylko zawinac te wasiki wystaczy i wlazyc.
U tego sprzedawcy to zaroweczki na samym dole te z pkt. 3, ja kupowalemdo przyciskow biale bo kapturek sciagnolem z orginalow.

wersja drozsza ok. 30zł za szt to kupieie gotowej zarowki w aso z kondonkiem plastikowym i plastikowym wsadem.

Widze ze tylko ten kontrachent sprzedaje takie zaroweczki z wasikami ktore pasuja do mojej corollki a i do carinki tez pewnie beda pasowaly.

Musisz sciagnac panel w ktorym siedzi przysick i z panela wyciagnac przycisk z drugiej strony, ten wklad w ktorym siedzi zaroweczka odkrecasz zwyklym srobokretem o pół obrotu moze jeden. a w tym wkladzie siedzi sobie zaroweczka zreszta na pewno zakumasz o co chodzi jak wycigniesz caly przycisk.

pozdrowka

Wyjąć konsolę, wyjąć przełączniki z konsoli, wykręcić żaróweczkę z plastikową obudową z przełącznika (ok. 1/4 obrotu i wydłubać), dokupić w sklepie elektronicznym żarówkę (chyba na Wrocławskiej vis a vis szpitala mieli takie), wymienić.
Pozdro.