| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-09-21 23:13:06
tylko u kierowcy masz podświetlenie a świeci się auto i "chyba" przycisk od blokady szyb |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-09-23 20:36:40 u mnie jest podswietlone napis AUTO , i na kazdym przycisku od szyb taka kreseczka mała pozatym tylko od blokady szyb jeszcze je podswietlony przełacznik
koszt wymiany to pojechanie do ASO , kupienie zarówek oryginalnych za 30-35zł i wyciągniecie panelu i tam bedzie widac gdzie są zaróweczki i je wymienic |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2006-10-03 22:59:35 W zależności od nie wiadomo czego, podświetlony jest albo tylko przycisk szyby kierowcy (AUTO) albo wszystkie cztery, jak ma Sterciu (i ja). Po włączeniu blokady okien świeci się tylko AUTO.
Oprócz tego świeci się kropa na przycisku od centralnego zamka. Przełączniki otwierania okien w pozostałych drzwiach nie są podświetlane. W panelu na drzwiach kierowcy podświetlenie przycisków od okien jest zrealizowane na diodach LED, które są wlutowane w płytkę. Aby się do nich dobrać musisz wyjąć panel i rozebrać cały zespół przełączników. Odradzam. Można pogubić styki od przełączników Zrobiłem to raz i więcej nie mam zamiaru.
Podświetlenie kropy na guziku od centralnego nie pamiętam jak jest zrobione. Pozdro. |