| « Poprzedni | Następny » |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | mam kamere i troche umiejetnosci.
kamera niestety analogowa.... i brak sprzetu montazowego z prawdziowegho zdarzenia. Jedyne, co moge - to zgrac to na DVD i wyslac komus do publikacji w sieci (obecnie mam jedynie namiastke komputera). Jesli nic lepszego sie nie trafi - pozostaje do uslug. |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | foto nie ma problemu, film gorzej... poszukam sprzetu, ale nic nie obiecuje |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | ok, biore.
ze zdjeciami sprawa prostsza... |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | ja proponuje odrazu na dvd |
igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | ja robie zdjecia swoim sony 7.2 megapikselka, oczywiscie bede go testował |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond |
co na dvd? masz możliwość nagrywania od razu na płytę? chętnie skorzystamy. |
Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | Mam laptopa z nagrywarką DVD, jak sie przyda to wezmę. |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | yano, nie tyle rozchodzi sie o nagryware dvd co bardziej o wejscie w nim typu firewire... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | wiesz, na dvd to i ja w domu nasmaze.... i to nie na zadnej nagrywarce komputerowej iles tam razy i masa bledow... |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] |
w skrocie chodzilo o to ze moge wziasc kamerke wypalajaca na dvd ... |
jaka "masa bledow" ??? co masz lepszego? zapomnialem dodac ze kamerke mam tylko bol jest taki ze mam tylko jeden aku ktory trzyma +- 30min. |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | Jakby co to my tyż będziemy mieli kamerkę VHS |
janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | Skoro kazdy sie chwai to jal mam minolte z3 torka kreci filmiki w 640x480 przy 30klatkach an sekunde i pozwala zoomowac optycznie podczas filmowania. A ze pewnie nei bede miec przegladu to nie bede jezdzic po torze to bede filmowac sporo bo jak karte zapelnie to zrzuce zawartosc an lapa. |
janisz ŁADZIARZ 2107 1.5 , 2101 '75 ... Warszawa | W mikorzynie widzialem z 10 osob z kamerami i z 50 z aparatami cyfrowymi a filmikow na serwerze znalazlem z 5. Dzieki wielkie. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | no ciekawe...
jesli o mnie idzie, to kam mialem w mirowie - i filmy zgrywalem na vhs i ktos tam bral kasety ode mnie.... a jak ktos chce, to nadal mam ten material. a teraz to prosciej - kamere do sprzeta i palimy i wysylamy. bledy? A probowales obejrzec film zgrany na wiekszej predkosci na kompie na porzadnym odtwarzaczu i telewizorze? To sprobuj, a zobaczysz o czym mowie.... kamera DVD - to fajna rzecz. Wygodna. A z plytkami nie ma problemu? Bo w sklepach jakos malych nie widac.... Ile materialu zapisze? No i nie masz ladowarki???? |
Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | W lapie jest firewire. |
mam 4 lub 5 po 30min. a taka mam kamerke |
| « Poprzedni | Następny » | |