mam klopot.Otoz nie miozna dostac sie do srodka!Auto ma centralny zamek.Co prawda alarm dziala ale silowniki juz nie :/ Co z tym fantem zrobic?Jak sie dostac do srodka zeby wymienic ten nieszczesny akumulator?Licze na Wasza pomoc.| « Poprzedni | Nastpny » |
Makavelli1 BMW Friend Bylo BMW E-30 320i t ... Zabrze | Mam taki problem chodzi o auto brata ktory jest obecnie w Angli .Auto stalo jakis czas i nie bylo uzywane(bmw e-30).Ostatnio akumulator jakby oslabl i po paru dniach przerwy calkowicei przestal dawac prad mam klopot.Otoz nie miozna dostac sie do srodka!Auto ma centralny zamek.Co prawda alarm dziala ale silowniki juz nie :/ Co z tym fantem zrobic?Jak sie dostac do srodka zeby wymienic ten nieszczesny akumulator?Licze na Wasza pomoc. |
jarek320 bmw e36 czestochowa | ja mialem to samo tylko mnie sie udalo otworzyc maske i dalem jej prad z innego akumlatora nie wiem jak by dolaczyl kable pod rozrusznik czy by dlo prad na silowniki?? |
biem BMW Member E36 318 iS Opole | Czego nierozumiem...to nie mona tego otworzy kluczykiem? |
Makavelli1 BMW Friend Bylo BMW E-30 320i t ... Zabrze | no wlasnie zamki tez nie bardzo dzialaja.Nie byly widocznie uzywane :/ |
kokosts BMW E34 Krakw | Hej.Miaem podobnie.Podnie klamke do gry od strony pasaera i otwrz wtedy kluczykiem.U mnie otworzyy si drzwi.Takie awaryjne otwieranie.Powodzenia |
jarek320 bmw e36 czestochowa | hehe a widzisz o tym nie wiedzialem |
| « Poprzedni | Nastpny » | |