Witajcie!
Dziś mam (no prawie ja) coś extra do zaoferowania.
Rzuć kluczyki do espero w kąt (zresztą i tak nie zapali bo cewa zepsuta, albo alternator, a jak już zapali to do środka nie wejdziesz bo centralny nie otworzy)!
Oto nadchodzi pojazd na miarę naszego stulecia:
Rower renomowanej marki MERIDA CROSSWAY 8500 LADY
Rower jest fabrycznie NOWY i jeszcze czuć na kierownicy ciepło ręki indyjskiego spawacza który wyemigrował aby pracować dla meridy.
Jest on wygraną konkursową, ale poniewarz mój przyjaciel (to On jest właścicielem) nie planuje w najblższym czasie zmiany płci (rower damski) to postanowił go sprzedać.
Rower jest poważnym modelem cross'owym (szosa- lekki teren) ma 24 biegi (espero tylko 5ć jeżeli sprawna skrzynia przyp.) i kosztuje w sklepie nawet w promocji ok.1600zł
Co zyskujesz kupując ten rower:
-fabrycznie nowy,z gwarancją, o przebiegu równym trasie telewizor-muszla klozetowa.
-solidny, poważny model poważnego producenta, który bez problemu wytrzyma kilka tyś km bez napraw, tj. kilka lat intensywnej jazdy.(zwróci się jego cena wyższa niż najtanszego roweru z chipermarketu)
-zapewnia odjazd
-panowie o niższym wzroście urosną w oczach kobiety, gdy kupią ten rower im na prezent
-Panom o zapędach małżeńskich umożliwi spędzanie więcej czasu z wybrankami serca i zapewni możliwość zaprezentowania swych walorów fizycznych.(wspólny wysiłek zbliża ludzi)
-Panom mającym dość wybranek serca zapewni szansę że partnerka złapie bakcyla (tj. będzie sama jeździć)
-brak kosztownego,psującego się wyposażenia-bezskraplaczowa klimatyzacja przeciągowa.
-zmniejsza ryzyko zerwania paska rozrządu i ogólnie zużycie samochodu
-rower wykonany ze stopu cyjano coś tam kutasu (szczegóły u dobrze poinf. właściciela) więc lekki i nie będzie korozji.
-można założyć instalację gazową (np. tlenową, podtlenek azotu) poprawiającą osiągi.
Ewentualnych zainteresowanych odsyłam do właściciela dostępnego pod nr.
609670535
i mejl
jarocin007@o2.pl