ME RallyCross_ fotorelacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wraz z Galiną, Kolibrem i Mariusznią byliśmy dzisiaj na eliminacjach ME w rally Cross'ie na torze w Słomczynie.
Ponieważ tor ten będzie za tydzień areną naszego zlotu, wdarliśmy się w kilka miejsc raczej niedostępnych zwykłemu kibicowi...

na początek wpadliśmy na trybunę główną i obejżeliśmy paradę:

potem pozachwycaliśmy się kunsztem kierowców w piekielnie mocnych maszynach. w czasie niektórychwyścigów na torze było około 3000kM... w 5-6 autach...

następnie wdarliśmy się po zażartej walce do parku maszyn, aby podejrzeć tajemnice mocy tych stalowych rumaków...:

a na sam koniec oddaliśmy się przyjemności podziwiania klasyków...

i to by było na tyle...

mam nadzieję że zachęceni relacją, przybędziecie tłumnie i 30IX spotkamy się na powyższym torze...

bylem juz 3 rok z rzedu na ME w slomczynie bylo super jak zawsze (chociaz niektore biegi byly nudne jak sie juz wszystko ulozylo na pierwszych 2-4 zakretach)

a przy okazji kupilem na gieldzie samarke i przyjechalem nia do domu (330km)

fakt, niektóre biegi, zwłaszcza w niskich klasach, kończyły się na trzecim zakręcie. hehehe, Chojnacki załatwiał sprawę nieraz jeszcze szybciej
ale półfinały i finały w mocniejszych klasach to już była bajka.

Cytat:
a przy okazji kupilem na gieldzie samarke i przyjechalem nia do domu (330km)

no, to teraz możesz wrócić i przetestować...

eeeeh... tez miałem jechac w tym roku bo juz 2 lata nie byłem... ale niestety mialem zjazd na uczelni... Zazdroszcze wam moze za rok sie uda Pozdrawiam fanow rallycrosu!