Instalacja obsługująca sondę szerokozakresową

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Czy Ktoś zna sekwencyjny wtrysk gazu, do którego mozliwe jest podlaczenie sondy szerokozakresowej? Z tego co wiem jest to sonda prądowa, w odróznieniu od napięciowej ta posiada 6 kabelków podłącznieowych. Chyba instalacja firmy DTGas-system GT600S obsługuje taką sondę, ale nie jestem pewien. Jak myślicie czy podłączenie tej sondy jest konieczne? U mnie w aucie podłączyli tylko zwykłą napięciową, a drugą pozostawili nie podłączoną.
Pozdro

Witam.
każda sekwencję można zamontować bez podłaczenia sondy ale do prwidłowego działania instalki musisz widzieć jej prace więc musisz mieć podłączonego w czasie programowania instalacji przyrządu do diagnostyki komputerowej samochodu.

Cytat:
2006-09-28 15:00:48, markiz_17 pisze:
Witam, Czy Ktoś zna sekwencyjny wtrysk gazu, do którego mozliwe jest podlaczenie sondy szerokozakresowej? Z tego co wiem jest to sonda prądowa, w odróznieniu od napięciowej ta posiada 6 kabelków podłącznieowych. Chyba instalacja firmy DTGas-system GT600S obsługuje taką sondę, ale nie jestem pewien. Jak myślicie czy podłączenie tej sondy jest konieczne? U mnie w aucie podłączyli tylko zwykłą napięciową, a drugą pozostawili nie podłączoną. Pozdro