Jakie zawieszenie przod mk3 vr6?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.musze wymienic amorki z przodu w vr6.mam pytanko.jakie polecacie mi kupic?oczywiscie w rozsadnej cenie nie zadne gwintowane, ale na pewno skrocone (tylko o ile?). co musze jeszce dokupic zeby moc je wymienic?gorna poduszke chyba? czy jestem w stanie sam je wymienic? (jakie narzedzia potrzebuje?) czy to jest skomplikowane?czy moze zapal i troche pojecia mi starczy zeby zrtobic to samemu?
widzialem sporo ofert na allegro z amorkami ale ni w zab nie wiem na jakie sie zdecydowac?jedyne co mi powiedziano to zeby kupic gazowe.
prosze pomozcie.dzieki

Najlepiej jest kupic komplet, czyli sprezyny z amorami i wtedy ospadnie Ci montowanie sprezyny z amorkiem

jezeli kupisz oddzielnie to trza to bedzie zmontowac, i rowniez dac nowe (jezeli stare sa zuzyte) gorne mocowanie mcpersonow a do tego sa potrzebne sciski do sprezyn, kilka kluczy i siakies pojecie o tym - w sumie niewiele skoplikowanego

witam przedewszystkim zalezy czy chcesz miec auto obnizone s przodu i o ile centow jesli tak to najlepszym rozwiazaniem bedzie kupno amortyzatorow marki koni z regulacja twardosci wiadomo jest to koszt w granicy 200 zloty za jeden i do tego sprezyny kolo 150 ale wtedy bedziesz mial naprawde super zawieszenie

ja mam vr6 passata i nie założył bym nigdy gazówek na nasze drogi to sie nie nadaje jak chcesz cosik wiedzieć o vr6 to mój nr gg4594259 i mail mrozcar23@vp.pl ma sklep z częściami więc moge ci doradzić i po kosztach załatwić Właśnie skończyłem kapitalke vr6 jest co robić i skręcać

[ wiadomość edytowana przez: dziecko1 dnia 2006-10-12 12:33:47 ]