Słyszałem niezłe opinie o toyocie i
kupiłem corolke z 2000 roku 1,4 vvti5d,hatchback. Całkiem zadbany pełna dokumentacja, serwis itd. Nie znam auta i nie mam konkretnych info., danych technicznych więc prosiłbym o info dot. silnika, mocy, zawieszenia, plusy i minusy auta, wytrzymałości materiałów eksploatacyjnych ew. zamienników itp.
1.Czy te przejściówki mają już łańcuch rozrządu czy pasek?i ciekawi mnie co ile wymiana ?? bo lancuch powinien wytrzymac pare stówek a pasek-60 tys?? prosze o info
2. moje amortyzatory już nie są pierwszej młodości 120 tys przebieg, nie wymieniane a widziałóy tylko polskie drogi - jakie amortyzatory i w jakich cenach możecie polecić?? podobno zawieszenie jest koszmarnie drogie wiec jak z tym jest??
3. Mam prawdopodobnie oryginalny akumulator mimo że jest zaśniedziały nieźle działa ale obawiam się o zimę bo garażu ni ma
Jakie akumulatory sa warte uwagi ??
No i prosiłbym ogólnie o jakieś konkretne realne info dotyczace w.w. tematów i proszę o wszelkie bonusowe informacje na temat eksploatacji serwisów problemów, cen itp.
EW. proszę pisać na mail - [email protected]
Mam nadzieję, że wybór auta był trafny - bo jak na razie jestem bardzo zadowolony, zalewam i jade tylko martwie sie troche o kilka detali, o których pisałem bo już mi się słabo robi jak pomyśle o kilku wymianach - amorki np.
i jeszcze cos czy zna ktos jakis dobry zaklad w bialymstoku, gdzie umieja się zaopiekować corolką???
Prosze o info i pozdrawiam Toyota Rules!!!!!!!!!!!!!!!!
[ wiadomość edytowana przez: TomCorolka dnia 2006-10-08 20:55:03 ]

/ na ronda gdy jest mokro wjeżdza ładnie z uślizgiem obu osi