| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2006-09-12 13:56:16 Oddam ladowarke samochodowa w dobre rece, ktore beda mialy cierpliwosc do tego sprzetu bo mi sie skonczyla. Kiedys byl to w pelni funkcjonalny zestaw uniwersalny do kazdego telefonu, ale po strzale z zasilacza biurowego sprawna zostala jedynie ladowarka samochodowa. Jest do niej kabelek ok. metra (zwijany). Jest tez komplet koncowek pasujacy do wiekszosci telefonow - jakies samsungi, nokia (stare, grube zlacze, czyli nie to najnowsze cieniutkie), motorola zarowno stara jak i nowa, erricson i siemens. Wszystko jest sprawne i przygotowane do ladowania w samochodzie w instalacji 12V jak i ponoc 24V. Ja juz mam inny zasilacz do swojego telefonu, a drugi dorobie sobie samemu, czyli to urzadzenie jest mi niepotrzebne. Nie obraze sie jezeli otrzymam w zamian butelke lesia
Odbior osobisty w Warszawie lub na zlocie (wysylac chyba nie ma sensu) [ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2006-09-12 17:15:48 ] |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2006-10-11 21:11:49 Wciaz aktualne. Jak ktos chce gratis uniwersalna ladowarke samochodowa to zapaszam - odbior na zlocie lub pozniej u Mariosa ![]() |