MotoNews.pl

Pytanko o terenówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos mial stycznosc z tym
LAND ROVER DISCOVERY

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-10-15 17:12:53 ]
[ powód edycji: kiepski temat ]

podobno usterkowe auto

A PAJERO 2,5TD

Paniol szukasz daleko a może byś sobie land cruisera kupił ??

Wierz mi chcialbym
Ale cena
Znalazlem pare fajnych "diamencików" normalnie szok
Wstawie jak znajde troche czasu

A,jeszcze taki

cytat:
"CENA 6900 PLUS OPŁATY (MAX. 1000 ZŁ.), BARDZO ŁADNIE ZACHOWANY EGZEPLARZ, 2 WŁAŚCICIELI W NIEMCZEN Z ROCZNIKÓW 32 I 37, WSKAZANIE LICZNIKA TO 88 TYS KM, AUTO ZADBANE, SILNIK SUCHUTENIKI , CHODZI JAK NOWY, BLACHARKA ZDROWA, DODATKOWO ORUROWANIE I FELGI, MOŻLIWE RATY, MOŻLIWA ZAMIANA"

Wiesz co mam swoje zdanie na temat terenówek - brat kupował land cruisera 90-tkę przez Toyota pewne auto i ...mimo, że kupował przez ten program to auto nie jest rewelcją. Niby wszystko fajnie ale tam się wszystko trzęsie, klekocze itd. Masz terenówkę to sobie pozwalasz

Cytat:
2006-09-01 07:30:39, madzia_83 pisze:
brat kupował land cruisera 90-tkę przez Toyota pewne auto i ...mimo, że kupował przez ten program to auto nie jest rewelcją. Niby wszystko fajnie ale tam się wszystko trzęsie, klekocze itd.

Madzia, a może dlatego się wszystko w nim telepie, że kupował przez "Toyota pewne auto" ?
Mam przeczucie, że auta w przydilerskich komisach służą za szybki magazyn części zamiennych. Wyjmą chłopcy dobrego szpeja, wsadzą jakieś badziewie i sprzedadzą klientowi.
Mam nadzieję, że się mylę...

całkiem możliwe... żyjemy w polsce...

ktoś przecież pisał o Ave z TPA, co się okazała tak bita, że szkoda całkowita to mało... a została sprzedana przez ASO jako 1 roczny z pewnym przebiegiem itp, itd...

pzdr

Ja znam przypadek Renaulta Laguny który był sprzedany prze ASO z gwarancją (prawie nowy) i co się okazało po kupnie karoseria była w składana z dwóch aut........

A co myślicie, że w aso same orły siedzą ???

Cytat:
2006-09-01 21:17:01, marcin032 pisze:
A co myślicie, że w aso same orły siedzą ???

Ty Marcinie lepiej swój egzemplarz pooglądaj

Cytat:
2006-09-01 21:29:41, looqasch pisze:
Ty Marcinie lepiej swój egzemplarz pooglądaj

Robię to codziennie, na razie jest oki

Cytat:
2006-09-01 10:09:24, BabciaEwa pisze:
Madzia, a może dlatego się wszystko w nim telepie, że kupował przez "Toyota pewne auto" ? Mam przeczucie, że auta w przydilerskich komisach służą za szybki magazyn części zamiennych. Wyjmą chłopcy dobrego szpeja, wsadzą jakieś badziewie i sprzedadzą klientowi. Mam nadzieję, że się mylę...

Co najlepsze potem kupił przez TPE auto dla żony - Avensiskę (pokazywałam nawet kiedyś zdjęcia) i jedna lampa zmatowiona a druga taka błyszcząca. Powiedziałam, że pewnie była bita to powiedział że w TPE powiedzieli, że to tylko kamień udeżył... a on im uwierzył ... Aurat

Boże ! Ty widzisz i nie grzmisz !
Swoją drogą ciekawe, czy to złodziejstwo się kiedyś skończy ?

No i dalej nic nie wiem?

H100

Bueheheheheheheheh

H9-21

Paniol,posiadam Opla Fronterę,jak narazie jestem zadowolony i mogę polecic (model B )