| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-05-18 23:36:12 Witam
Na wstępie sorki za nowy temat,ale nie znalazłem nic do czego mozna by sie dopisać. Nie wiem czy znacie stronę Wiejski tuning Otóż przeglądajac ją,znalazłem fotkę auta Bastka. Znajduje się ona w Galerii w dziale z 11.05.2003 o tytule:Niesmiałe Koncepcje part 2 - uploaded by underfucker Nie wiem w jakim celu ta strona została stworzona,ale opinie o niej np na forum fso też nie są najlepsze,bo znalazło sie pare aut od nich.Po ilosci wpisów w ksiedze gości widać ze strona jest dosc popularna. Proszę o opinię na ten temat Z góry dzięki i pozdrawiam Grzesiek [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek_Bialystok dnia 2003-05-18 23:37:16 ] |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-05-19 00:31:57 Zobaczcie na to: Tuning
Skoro ja mam w komórce logo Lady to tez zaliczam sie do wiejskiego tuningu Ktoś z fso rozmawiał przez GG z twóca strony.Przekopiował rozmowę i widzę że koleś jest kompletnie ograniczonym dzieciuchem,któremu neta odciąć powinni. Nie zna się na samochodach,zamieszcza auta seryjne jako tuningi(np polonez copupe,albo 3d-nie znam sie dokładnie),dalej polonez Jania(ten który był we wrzesniu w Sulejowie z 2.0 dohc) auto ma ospojlerowanie seryjne oricari. Cześc aut na tej stronie rzeczywiscie do niej pasuje,ale bez przesady,jakas kontrola zamieszczanych fotek powinna być i nie wrzucac wszystkiego co popadnie. Znów zacytuje kogos(chyba z forum fso):gdyby koles zobaczył auto z kołem dojazdowym,to pewnie odrazu zrobiłby mu zdjecie,wrzucił na stronę i napisał ze to wiejski tuning Pzdr Grzesiek p.s. wkurzyłem sie troche tą stroną. p.s.2. a pod czarnym fitem panda,zdjęcia żółtej samary Żółta samara [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek_Bialystok dnia 2003-05-19 00:34:53 ] |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-05-19 09:18:36 Ci panowie naprawde nie mają pojęcia o samochodach!!!!! |
Bastek-Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Kraków | 2003-05-19 12:38:44 a) Ta fotka jest stara jak świat
b) Raczej się tym faktem nie przejąłem c) Zapraszam webmajstra tej strony na małe techniczne ściganko - zobaczymy co mój wiejski smochodzik potrafi |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-05-19 15:43:56 To, że coś nie podoba się jednemu może bardzo się podobać innemu!!!! Ciekawy jestem czym ten gość od tej stronki jeździ!!! |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-05-19 16:41:35 Slyszalem od pawla, ze bastek zdjales swoje barwy, wiec fotka tym bardziej jest nieaktualna.
A teraz chlopaki bez obrazy, ale ta zolta jest badz co badz wiejsko przystrojona |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-05-19 16:48:36 Leszek tam jest całe mnóstwo wiejsko przystrojonych autek. ALE Ważne, że podobają się ich właścicielą . |
JoJo-LODZ Łada samara Łódź | 2003-05-19 16:51:58 troche mnie |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2003-05-19 17:27:43 Najgorsza jest przesada. Poza tym tuning to nie strojenie samochodu niczym choinki, dla satysfakcji gawiedzi , tylko strojenie silnika dla lepszych osiągów i satysfakcji użytkownika.
Ja jestem przeciw większości stylów "tuningu optycznego" , ale niektóre wynalazki są dowcipne ( skoda rapid z kilkudziesięcioma zegarami pokładowymi) . Odrzuca mnie traktowanie auta jako wystawy spojlerów , ekstremalnie szerokich felg, zbędnego oświetlenia itp. Skrzydło w subaru imprezie jest OK, ale takie samo w sienie lub ładzie to bezsensowny gadżet. Cóż niektórzy chłopcy uważają , że ilość i wielkość spojlerów ma taką samą wartość biologiczną jak ubarwienie i wielkość pawiego ogona... Czasem szkoda auta pokaleczonego pseudo ozdobami. Niby nie moje pieniądze w to wtopione, ale moja wrażliwość estetyczna do żywego urażona. Na zlocie mieliśmy taką jedną "choinę" i niektórym się podobała , więc uznam skromnie, że o gustach się nie dyskutuje. |
OSS SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Szczecin | 2003-05-19 18:06:30 goscie ktorzy opisywali te fury są zapewne wybitnymi znawcami motoryzacji i sami zajmują się "miejskim tuningiem" hehe (pewnie zaden z nich nie ma nawet samochodu) osobiscie uwarzam ze nie nalezy sie nabijac z przerobek dokonywanych przez innych kierowcow poniewarz istota tuningu polega na nadaniu autu cech indywidualnych a kazdy przerabia tak jak jemu sie wlasnie podoba pozatym kazda przerobka wymaga mnostwa inwencji pracy i serca. Dlatego nieprzejmujmy sie wypowiedziami osob niemajacych o tym pojecia.
Pozdrawiam OSS |
Bastek-Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Kraków | 2003-05-19 20:12:10 A tak jeszcze zupełnie z innej beczki to bardzo mnie ciekawi w jaki sposób znalazła się tam fotka która mogła być tylko na stronie KATK i chyba naszej klubowej - webmajster chyba nie umie czytać bo na KATK jak byk stoi info o prawach autorskich !!! A tą fotkę robił mój kumpel Michał więc nie mogła się znaleźć gdzieś tam w sieci - ani tym bardziej nie zrobił jej ten koleś -> gdyby mi się chciało i robiłoby to na mnie wrażenie to bym się żołądkował z gościem bo jest to nielegalne (zresztą podejrzewam że większość fotek nie jest autorstwa tych którzy to zamieszczają) Ale ja leje na nich bo pewnie wszyscy jeżdżą Subarami WRX albo Miśkami EVO 7 ......... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-05-19 20:40:11 No i o to - mysle mozna by narobic rabanu i spróbowac jakoś dociekac swoich praw autorskich.A reszta- jaj byn sie tym nie przejmował i popatrzył na to przez różowe okulary Paweł |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-05-19 21:20:58 dajcie spokoj z rabanem. Od razu widac ze te stronki robia gowniarze (sorki Mily) z gimnazjum, ktorzy bardzo by sie chcieli w tuning pobawic, ale sa jeszcze za smarkaci i stad krytykuja co sie nawinie bez ladu i skladu.
a czym jezdza - komunikacja miejska! a ta strona to lekarstwo na zazdrosc i kompeksy widocznie sa zbyt duzymi cwiercglowkami (bo nawet nie pół-), by pobawic sie tez z jakims klubem, jak to czyni np. nasz rowerzysta w zoltej koszulce a to, czy ktos robi tuning mechaniczny czy optyczny - to jego brocha. Ja tam nie lubie zadnego tuningu, ale nie krytykuje przerobek w innyc autach, ale ogladam z zaciekawieniem i doceniam inwencje wlasciciela - nawet, gdy spoiler wystruga z kawalka deski. Liczy sie pomysl i serce oraz praca wlozona w jego realizacje. Taki oto moje zdanie. amen. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-05-19 23:05:52
Grześ, nie wiem czym się różni Twoja satysfakcja od mojej. widzisz, ja nie zmieniam optycznie mojego auta dla Ciebie, Kowalskiego czy kogokolwiek innego. Ja to robię dla siebie i tylko dla siebie. Zupełnie nie interesuje mnie zdanie, ani Twoje, ani Kowalskiego, ani tego małolata od wiejskiego tuningu. i również czuję tę satysfakcję w każdym momencie jazdy, bo wiem że mam auto unikatowe. Nie ma drugiego takiego jak moje... |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2003-05-19 23:13:44 Nie robic rabanu!!! Niech sie nikt nie wazy! Bo zarazsie ktos inny przyczepi do nas.
Poza tym szkoda zdrowia na blachostki. Podziekowal-lece smotrit stranku |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-05-19 23:18:42 Jezu, panowie, dajcie wymienić poglądy...
MOJA WYPOWIEDŹ BYŁA STWIERDZENIEM MOJEGO PUNKTU WIDZENIA I NIE MIAŁA NA CELU OBRAŻENIA KOGOKOLWIEK!!!!!!!!!!!!!!! tak chyba będę pisał przy każdy poscie w którym będę miał inne zdanie niż mój adwersarz |