The Crims

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gra ktoś? Wczoraj się zaczeła nowa edycja. Może by założyć gang łada klubu?
crims

W poprzedniej edycji mialem 75 miejsce w rankindu ogolnym (a zaczalem mniej wiece w polowie edycji :p ), teraz tez gram

A o co po krótce biega? Bo jeszcze nie czytałem, ale chętnie przeczytam co napiszecie

Jestes gangsterem i robisz kariere w tym kierunku

Ja na koniec miałem ok 5000 respa bo za dużo w kasynie grałem
Jaką masz ksywke dcnt?

Cytat:
2005-03-04 14:05:44, janisz pisze:
Jaką masz ksywke dcnt?

Sam sobie odpowiedziales

raski=raski

Dopiero obczajam co to jest crims

o co w tym idzie po krotce ale chyba czuje fajna zabawe tylko moj nick był zarezerwowany musiałem inny se wydziergac

Ja mam ksywke taką jak tu. Gra ktoś dwoma postaciami żeby jedną poświęcić na lidera?

Janisz - Ty jako weteran The Crims, opisz nam w skrócie zasady itd gry.

Zaczęło to mi sie podobać i sie wciągne (chyba)
Ale o sssso chodzi??

P.S.

Dzieki za dodanie.

[ wiadomość edytowana przez: raski dnia 2005-03-04 14:43:58 ]

Cytat:
2005-03-04 14:35:35, janisz pisze:
Ja mam ksywke taką jak tu. Gra ktoś dwoma postaciami żeby jedną poświęcić na lidera?

TYLKO dwoma ?? Ja mam 3

Raski - bierzesz na rabunek i porównując stopień trudności z posiadanymi statystykami wybierasz skok któremu podołasz. Posiadana broń też ma wpływ na powodzenie. Do skoku potrzeba ileś tam energii która da sie regenerowac w klubach i pubach. Ćpasz od najsłabszych dragów. Jeśli przestaja podnosić stamine przerzucasz sie na mocniejsze. Jak już żaden nie daje efektu bierzesz detox w szpitalu. W kasynie graj małymi stawkami a połowe wygranych wpłacaj do banku bo inaczej szybko się pogrążysz(jak ja w poprzedniej edycji ).

A ja sie zarejestrowalem, juz kilka godzin minelo i zadnego maila ze szczegolami rejestracji nie dostalem :-/ Co to ma byc ?

Ja w poprzedniej edycji próbowałem założyć drugie konto na innego meila i nic nie dostałem ale jak teraz próbowałem drugi raz to pisze że konto z tym adresem już jest.
Kto to jest:
sirmateusz
Ster
DonPahrowa666
Trojan90
20olo
tor
TKWOCB
Kamilien
?
Jak ktoś ma którąś z tych ksyw to niech da znać bo nie wiem czy dodać do znajomych.

Cytat:
2005-03-04 14:50:34, dcnt pisze:
TYLKO dwoma ?? Ja mam 3

Możesz założyć gang lkp jedną z nich? Oczywiście taka postać potem nie moze ryzykować chodzac na skoki i do pubów.

2 postaci sobie załorzyłem na 2 maile i na zaden nic mi nie przyszło kurna pewnie przyjdzie mi ze 2 dni czekac...a nie mogłam was w rankingach znalesc

Poszukaj na końcu listy

Cytat:
2005-03-04 17:41:07, arsen pisze:
2 postaci sobie załorzyłem na 2 maile i na zaden nic mi nie przyszło kurna pewnie przyjdzie mi ze 2 dni czekac...a nie mogłam was w rankingach znalesc

Rozumiem, że KAŻDY ma swoje ciężkie dni, ale Arsenie - żeby aż tak
Ja założyłem na jeden - swój i też nie dostałem żadnego maila

Cytat:
2005-03-04 16:29:57, janisz pisze:
Ja w poprzedniej edycji próbowałem założyć drugie konto na innego meila i nic nie dostałem ale jak teraz próbowałem drugi raz to pisze że konto z tym adresem już jest. Kto to jest: sirmateusz Ster DonPahrowa666 Trojan90 20olo tor TKWOCB Kamilien ? Jak ktoś ma którąś z tych ksyw to niech da znać bo nie wiem czy dodać do znajomych.

Nie znasz, to nie akceptuj, moze chca cie naprac i poprawic sobie statystyke

A gang sie zalozy, ale do tego trzeba minimum 50 respektu, a ja mam polowe z tego na kazdej postaci.

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-03-04 18:32:34 ]

Jakaś kretyńska ta rejestracja najpierw wypisywało, że login zajęty itd. a potem, że na ten adres już wysłano maila.
P.S
Nie macie jakiejś gry z Ladami?? Co z tą grą z Rosji??