MotoNews.pl

Amortyzator szybkie pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moje pytanie brzmi czy warto kupic? czy to sam wklad jest czy cos bo ja sie nie znam amortyzator tył

Cytat:
2006-10-11 16:50:26, Weider pisze:
moje pytanie brzmi czy warto kupic? czy to sam wklad jest czy cos bo ja sie nie znam amortyzator tył

Tj amortyzator gotowy do montarzu, no morze brak u góry podkładek gumowych.
cena normalna zadna rewelacja

o to mi chodzilo

kolego weider mam do ciebie osobista prosbe... UŻYWAJ WYSZUKIWARKI I NIE ZAKŁADAJ TYLU TEMATÓW!!!! które juz naprawde wieloookrotnie były.. to forum to składnica wiedzy!encyklopedia o imieniu łada!wystarczy poszukac!a jesli nie ma "odkopac" wątek.. taka prosba na przyszłosc..oczywiscie nie musisz sie stosowac..mozesz zmniejszacz czytelnosc i przejrzystosc dalej...

przepraszam postaram sie dostosowac

Cytat:
2006-10-11 19:43:44, Weider pisze:
przepraszam postaram sie dostosowac

dzieki piekne

ooo, zostal radnym i od razu dymi

poczekaj Adaś, za tydzień albo dwa mu przejdzie...

robicie OT bede ciał za pomoca modera

Witam
W warsztacie wymieniałem oba tylne amorki-
po 80 zł/szt + po 40- zł robocizna
1,5 godz. i po sprawie
oceń sam
pozdro

A u mnie dzien przed Wszystkich Swietych brat zmieniajac opony w warsztacie dowiedzila sie ze mam tylny amortyzator urwany ! @#!# gdzies przy mocowaniu u dołu . No i musze sprawdzic czy mi gdzies przy wachaczu nie peklo i czy tylko amortyzator do wymiany .. Poprostu pieknie k.. jego mac ..
W zwiazku z tym jakiej formy polecacie amory ?

Cytat:
2006-11-02 10:20:23, Koz3r pisze:
A u mnie dzien przed Wszystkich Swietych brat zmieniajac opony w warsztacie dowiedzila sie ze mam tylny amortyzator urwany ! @#!# gdzies przy mocowaniu u dołu . No i musze sprawdzic czy mi gdzies przy wachaczu nie peklo i czy tylko amortyzator do wymiany .. Poprostu pieknie k.. jego mac .. W zwiazku z tym jakiej formy polecacie amory ?

bilstein z UA gazówki mas zblisko

hehe jak cholera zreszta samochod niesprawny wiec wiesz..
A ile te badziewko kosztuje ?

Cytat:
2006-11-02 10:28:23, Koz3r pisze:
hehe jak cholera zreszta samochod niesprawny wiec wiesz.. A ile te badziewko kosztuje ?

bilstein to trochę drogawy jest,zwykła gazówka to koszt bodajże ok.150zł za sztukę bądż więcej,ja się przymierzam do gazówek magneti mareli za ok.100zł za sztukę

Cytat:
2006-11-02 10:28:23, Koz3r pisze:
hehe jak cholera zreszta samochod niesprawny wiec wiesz.. A ile te badziewko kosztuje ?

jeden z kulbowiczów(byłych lub aktualnych nie wiem) zakałądął na UA i z montarzem wyniosło go to ok500zł za wszystkie

ja kupilem te z allegro sfec i nienarzekam narazie

no i kupilem po kosztach amorki Delphi . Zobaczymy jak bedzie .. jeden juz zmienilem jutro zmieniam drugi ..