Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-11-13 20:33:44 Sprawa ma się tak: za 2 tygodnie opuszczam nasz wspaniały kraj a mam wykupioną domenę www.youngtimer.com.pl. Pod tym adresem jeszcze nic nie ma ale miałem zamiar stworzyć pod tym szyldem stronę na której byłyby m.in. odnośniki do witryn wszystkich chętnych, którzy mają jakieś swoje youngtimery.
Jeśli na tym forum są osoby, które z chęcią ruszyłyby ten temat to za friko udostępnię ten adres (nie mylić z oddaniem za darmo ![]() ![]() Jeżeli chętnych będzie więcej, to wybiorę tego, który będzie miał najlepszy pomysł na wykorzystanie tego adresu ![]() |
BULLITT fiat Kraków | 2006-11-13 20:43:01 przeciez jest juz www.youngtimer.pl i robic drugi taki sam serwis ..jest bez sensu. |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-11-13 20:46:58 Taki argument to dla mnie żaden argument-sorki. Interia, Onet, Wp to w gruncie rzeczy takie same strony i wszystkie jakoś sobie radzą. Poza tym zawsze może znaleźć się osoba, która wpadnie na coś extra i wtedy taki serwis jak najbardziej będzie miał sens. |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-11-13 21:00:22 Bullitt-z całym należnym Ci szacunkiem-nie zakładałem tego wątku z zapytaniem o sens takiego przedsięwzięcia tylko z ofertą dla zainteresowanych użytkowaniem za free tej domeny i nie prowadźmy tu dyskusji na temat zasadności tworzenia takiego serwisu. Jeśli strona ruszy i będzie odpowienio wypozycjonowana to dzięki słowu youngtimer w adresie po wpisaniu tego słowa w googlach na 100% wyskoczy na 1 stronie wyników a to już najlepsza reklama. |
![]() flapjck1 F&F Sympatyk mini urzut | 2006-11-13 21:02:39 moze by ktos sie pokusil na stworzenie portalu o profilu "youngtimer-sport" ??
kojarzycie o co mi chodzi?? |
BULLITT fiat Kraków | 2006-11-13 21:03:50 Seru nie musisz mi mowic jak to dziala bo zajmuje sie takimi rzeczami od kilku lat ....ale widze ze Ty nadal myslisz ze to jest latwe i proste ![]() |