MotoNews.pl

[OT?] domenę youngtimer.com.pl - udostępnię na jakiś czas

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawa ma się tak: za 2 tygodnie opuszczam nasz wspaniały kraj a mam wykupioną domenę www.youngtimer.com.pl. Pod tym adresem jeszcze nic nie ma ale miałem zamiar stworzyć pod tym szyldem stronę na której byłyby m.in. odnośniki do witryn wszystkich chętnych, którzy mają jakieś swoje youngtimery.

Jeśli na tym forum są osoby, które z chęcią ruszyłyby ten temat to za friko udostępnię ten adres (nie mylić z oddaniem za darmo - właścicielem będę nadal ja ) . Domena opłacona jest bodaj do września 2007 i nie będzie problemu z jej podpięciem jeśli ktoś ma swój serwer-jedyny warunek to podanie mi dns-ów i ktoś w swoim panelu będzie musiał ją sobie podpiąć.

Jeżeli chętnych będzie więcej, to wybiorę tego, który będzie miał najlepszy pomysł na wykorzystanie tego adresu Szkoda go po prostu żeby się marnował a ja nie będę miał teraz czasu na prowadzenie tego serwisu.

przeciez jest juz www.youngtimer.pl i robic drugi taki sam serwis ..jest bez sensu.

Taki argument to dla mnie żaden argument-sorki. Interia, Onet, Wp to w gruncie rzeczy takie same strony i wszystkie jakoś sobie radzą. Poza tym zawsze może znaleźć się osoba, która wpadnie na coś extra i wtedy taki serwis jak najbardziej będzie miał sens.

Cytat:
2006-11-13 20:46:58, -SerU- pisze:
Taki argument to dla mnie żaden argument-sorki. Interia, Onet, Wp to w gruncie rzeczy takie same strony i wszystkie jakoś sobie radzą. Poza tym zawsze może znaleźć się osoba, która wpadnie na coś extra i wtedy taki serwis jak najbardziej będzie miał sens.

Interia , Onet WP to inna grupa docelowa a youngtimerowcy to dosyc specyficzna grupa. Jest juz jeden duzy serwis temu poswiecony i zeby sie wybic trzeba miec totalny pomysl na ta tematyke ..do tego dochodzi reklama itd.

Bullitt-z całym należnym Ci szacunkiem-nie zakładałem tego wątku z zapytaniem o sens takiego przedsięwzięcia tylko z ofertą dla zainteresowanych użytkowaniem za free tej domeny i nie prowadźmy tu dyskusji na temat zasadności tworzenia takiego serwisu. Jeśli strona ruszy i będzie odpowienio wypozycjonowana to dzięki słowu youngtimer w adresie po wpisaniu tego słowa w googlach na 100% wyskoczy na 1 stronie wyników a to już najlepsza reklama.

moze by ktos sie pokusil na stworzenie portalu o profilu "youngtimer-sport" ??

kojarzycie o co mi chodzi??

Seru nie musisz mi mowic jak to dziala bo zajmuje sie takimi rzeczami od kilku lat ....ale widze ze Ty nadal myslisz ze to jest latwe i proste pozdrawiam i koniec EOT